A jelenet, ami kimaradt a Csillag születikből

Csekkold, hogy pontosan melyik!

A jelenet, ami kimaradt a Csillag születikből

Imádtad Bradley Cooper és Lady Gaga közös filmjét, a Csillag születiket? Sőt, azóta annak szurkolsz, hogy a való életben is összejöjjenek (bármit is mondjon Lady Gaga)? Akkor tuti kívülről fújod már a dalokat meg az egész filmet…de ezt a jelenetet biztosan nem vágod!

Képzeld, Bradley-ék úgy döntöttek, hogy egy hosszabb verziót is bemutatnak a mozikban, amiben a számokat szinte teljes egészében végighallgathatod, de ami a legfontosabb, megismerhetsz egy vadiúj dalt is! A címe Clover, és Ally és Jackson közösen éneklik egy parkolóban. Nézd csak:

A Csillag születik új verziójában nemcsak ezt a jelenetet láthatod amúgy, mivel a plusz 12 percbe sok újdonság belefért. Például Lady Gaga acapellában is elénekli a (már Oscar-díjas) Shallowt, amit elvileg szintén ebben a parkolóban tol le.

Az megvan, hogy amúgy mi ennek a zseniális dalnak a valódi jelentése? A sztárcsajszi nemrég elárulta: „Számomra ez a párbeszéd az, ami igazán sikeressé és gyönyörűvé teszi ezt a számot és ezért sír minden ember, amikor meghallja. Ez azért van, mert férfi és nő kapcsolódnak egymáshoz és hallgatnak egymásra”.

De ezen kívül még a filmben végre láthatod, ahogy Ally az Is That Alright?-ot énekli az esküvőjükön Jacksonnak, és Bradley karakterét is, amint a stúdióban felveszi a Too Far Gone-t.

Egyébként már most elképesztően sok bevételt hozott a film, képzelheted mi lesz most, hogy egy új változat is mozikba kerül. A 36 milliós büdzséből készülő Csillag születik hihetetlen, de több, mint 400 millió dollár jött vissza! És bár nyilván a még több bevétel megszerzésére is gondoltak Bradley-ék, azért elég gyanús, hogy pont most, a szerelmi háromszög-dráma kellős közepén rukkolnak elő egy ilyen húzással, nem? De senkit nem csapsz be Bradley, mind tudjuk, hogy te és Lady Gaga titkoltok valamit! (Vagy legalábbis reméljük, igaz? Lol.)

Még több

Programajánló