2019.03.06.@ 16.03

Az idei Pilvaker minden eddiginél menőbb lesz

Idén új helyszínen debütál A Szavak Forradalma, de ezúttal is hip-hoppal, színházzal és irodalommal várja a rajongókat. Kattints Fluor Tomi, Lábas Viki és Trokán Nóra kedvenc Red Bull Pilvaker-es élményeiért!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az idei Pilvaker minden eddiginél menőbb lesz

Évről évre egyre többen érdeklődtek a Pilvaker iránt, tavaly pedig már háromszor lépett fel a csapat az Erkel Színházban, hogy minél több érdeklődő eljuthasson A Szavak Forradalmára. Annak érdekében, hogy a következő műsort még nagyobb számban tudjanak ellátogatni, a rendezvényt 2019-ben a Papp László Budapest Sportarénában tartják – szóval kíváncsian várjuk, ezúttal milyen látványvilágot álmodtak meg az új helyszínre! (A jegyeket egyébként ezúttal is rekordsebességgel elkapkodták!)

Idén új arcokat is köszönthetsz a Pilvaker csapatában, mint például Pálmai Annát, a Katona József Színház színésznőjét, Szakács Gergőt, a Follow The Flow zenekar tagját – és több meglepetés szereplőt is, akiknek személye március 15-én derül ki.

„A Pilvakernek hihetetlen ereje van. MC-k, énekesek, színészek közösen dolgoznak egy produkcióért, mind óriási lelkesedéssel” – mondta Fluor Tomi, aki már évek óta tagja a Pilvaker csapatának. „Olyan emberek között születnek barátságok, akik talán soha nem is találkoztak volna a hétköznapi életben. A csapat igazán sokszínű, több generáció is képviseli magát, de mégis sokszor olyanok vagyunk, mint egy nagy osztály, akiket a próbák során olykor fegyelmezni kell, annyira egyben van a csapat és olyan jó a hangulat.”

A Margaret Island tagja, Lábas Viki is nagyon várta már, hogy elkezdődjön a készülődés A Szavak Forradalmára. „A produkciót mindig több hetes próbafolyamat előzi meg, amit szerintem ezúttal is mindenki izgatottan vár, hiszen évközben nehezen tudjuk tartani a kapcsolatot, többnyire csak fellépések alkalmával futunk össze a backstage-ben, ilyenkor viszont szinte naponta találkozunk és olyanok vagyunk, mint egy nagy család.” Az énekesnő egyik legszebb élménye az, amikor Sub Bass Monsterrel közösen adhatta elő a Falu végén kurta kocsma vers feldolgozását. „Emlékszem, általános iskolás koromban még a rádióban hallgattuk őt és imádtuk, amit csinál” – mesélte.

Süveg Áron

A szuper csapat Trokán Nórát is azonnal megfogta a Pilvakerben. „Nagyon szeretek új embereket megismerni. Amikor 2017-ben bekerültem a produkcióba, 20-25 új ember fogadott. Egy nagy családba érkeztem” – emlékezett vissza a színésznő. „Olyan előadók és energiák vettek körül, hogy minden pillanata feltöltött, nagyon élveztem. A finálé alatt annyi szeretet áradt a közönségből és magából a csapatból, hogy utána szinte napokig nem tértem magamhoz. Annak külön örülök, hogy idén Pálmai Anna barátnőm is részese lehet ennek, és ő is átélheti ezt az eufóriát, ami az Arénában valószínűleg hatványozottan kerít hatalmába.”

Neked sikerült jegyet szerezned a Pilvakerre?

Címkék: a szavak forradalma fluor tomi lábas viki március 15. Red Bull Pilvaker trokán nóra

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Programajánló

Ezekkel a filmekkel zárd le nyugiban a hetet

Ezekkel a filmekkel zárd le nyugiban a hetet

Zárd a hetet extra adag lazulással: egy szuper mozi és egy nagy adag otthoni popcorn!

Ezekért a filmekért érdemes este bekapcsolni a tévét

Kint leszakadt a hó és brutál hideg van. Még szép, hogy bekuckózol egy kis moziestre, nem? Mutatjuk az 5 legjobb választást ma estére!

Barbie tényleg egy nőre cserélte Kent?

A netezők szerint Barbie-nak barátnője van!

Befutott A fiúknak, akiket valaha szerettem 3 előzetese, dobj el mindent!

És már a film premierjének pontos dátumát is elárulták!

Imádjuk a Netflix nagy éves előzetesét

Dobj el mindent, hozz egy finom kávét és merülj el a Netflix egész évet átölelő előzetesében, amiben legnagyobb kedvenceid is felbukkannak majd.

Ilyen lesz a Fekete Párduc 2 Chadwick Boseman nélkül

Bár Chadwick mindenkinek hiányozni fog, úgy tűnik, jó kezekben van a folytatás.

4 fontos utalás a Bridgertonból, amit biztosan nem vettél észre

A sorozat tele van Easter Eggekkel az eredeti regényekről, szóval spoilerek jönnek, ha elolvasnád a könyveket!

Ennyit kaszálnak a szereplők a Szex és New York folytatásáért

Egyre kevésbé értjük, hogyan tudott erre bárki is (khm…Kim Cattrall) nemet mondani!

A Bridgerton ruháin végig titkos utalások voltak és te észre sem vetted!

Nem csoda, ha nem tűntek fel, nagyon okosan elrejtették őket!

Végre kiderült a Twilight legnagyobb rejtélye

Komolyan ennyi évet kellett várnunk erre?