Jön a legstílusosabb jótékonysági esemény!

Egész napos programokkal és a legmenőbb hazai influencerekkel vár A FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK. Csekkold a részleteket!

Jön a legstílusosabb jótékonysági esemény!

Március 23-án rendezik meg a FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK elnevezésű eseményt a főváros legújabb és legmenőbb kulturális központjában, a Société Budapestben. Hogy mit is takar pontosan a program? Kedvezményes blogger gardróbvásárt, kerekasztal beszélgetéseket és designer aukciót is!

A rendezvény célja, hogy összefogást indítson a divatipar szereplői és véleményvezérei között, és felhívja a figyelmet a rászorulók megsegítésének jelentőségére. A FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK kezdeményezéshez sok designer, blogger és influencer is csatlakozott, a jótékonysági árverésen pedig több mint 15 hazai tervező egyedi tárgyára licitálhatnak majd az érdeklődők.

Rengeteg különleges ékszer, kiegészítő és szolgálatatás kerül majd kalapács alá, amiket olyan hazai márkák ajánlottak fel, mint a dorivisy, Karman Jewelry, BORIBIANKA, Vengru vagy a Müskinn.

galéria

Jön a legstílusosabb jótékonysági esemény!

Fotó megosztása:

Az aukció háziasszonya Winkler Nóra lesz, a befolyt összegeket pedig a Menedékház Alapítvány részére ajánlják fel a szervezők. Ez a civil szervezet évente 2200 rászoruló embernek, kisgyermekes családoknak és hajléktalanoknak nyújt segítséget, azzal, hogy átmeneti otthont, éjjeli menedékhelyet, nappali melegedőt és betegszobás ellátást biztosítanak nekik. A március 23-án összegyűlő adományokkal a rászoruló családok kiköltözési támogatását, a gyermekek speciális felzárkóztatását, és a hajléktalanok ellátást szeretnék segíteni.

Ha kíváncsi vagy a gardróbvásárra és a keresztasztal beszélgetésekre, 1500 Forintért tudsz belépőt váltani a rendezvény napján a helyszínen. De akkor is segíthetsz a Menedékház Alapítványnak, ha nem tudsz részt venni a programon, hiszen online támogatói jegyet (5000 Forint, 10 000 Forint, 25 000 Forint) is vásárolhatsz a Tickething jóvoltából, ezek az összegek közvetlenül az Alapítvány bankszámlájára folynak be.

A FASHION ISSUE – A MI ÜGYÜNK programja:

11:00-18:00 – Blogger gardróbvásár

Kerekasztal beszélgetések Ott Anna moderálásával

12:00 Influencer Power – a véleményvezérek ereje
14:00 Beauty is my business – a szépségipar üzleti oldala
16:00 ELLE tavaszi trend prezentáció – a legfrissebb trendek első kézből
20:00 Designer aukció

Itt csekkolhatod az eseményt!

Még több

Programajánló