Hatalmas csalódás a Trónok harca finálé a rajongóknak!

Az HBO bejelentette az utolsó részek játékidejét, de nagyon nem úgy van, ahogy ígérték….

Hatalmas csalódás a Trónok harca finálé a rajongóknak!

Ha április, akkor Trónok harca finálé. Elképesztően epikusnak ígérkezik a brutális csatákkal, könnyező színészekkel és az előre beharangozott maratoni hosszú részekkel. Az HBO ha emlékszel, azt mondta, hogy minden egyes rész nagyjátékfilm (azaz 90 perc) hosszúságú lesz. Ehhez képest viszont most bejelentették az epizódok hivatalos játékidejét, és sajnos nagyon nem az lesz, amit ígértek.

Képzeld, az első két rész 54 és 58 perc hosszúak lesznek, a harmadik pedig kereken egy órás. Ezek viszont nem, hogy maratoniak, hanem még az átlagosnál is rövidebbek. Még a sorozat legelső része is hosszabb volt ezeknél az epizódoknál: az ugyanis 62 perces volt!

A nyolcadik évad negyedik része 78 perces lesz, az utolsó kettő pedig 1 óra 20 percig tart majd. És bár ezek a számok tök jól hangzanak, valójában semmi eget rengető nincs bennük. Az előző szezon évadzárója ugyanis ugyanúgy 80 perc hosszú volt. Akárhogy is számolunk tehát, a finálé egyik felvonása sem fogja felvenni a mozifilmekkel a versenyt.

Pedig a Trónok harca kreátorai David Benioff és Dan Weiss pont arra számítottak, hogy hat filmet fognak látni a fanok a nyolcadik évadban. Az HBO egykori főnöke, Richard Plepler is már korábban elmondta, hogy Dan és David „tudták, hogy magasan van a léc. Már kétszer láttam az új szezont CGI nélkül, és el vagyok kápráztatva. A rajongók igazán különleges történetet és egy varázslatos, varázslatos produkciót láthatnak majd!”

Persze lehetséges, hogy a rövidebb epizódok attól még szuper izgalmasak lesznek…de azért felmerül a kérdés: ha már az ennyire alap dolgokban nem mondtak igazat, miben kell még csalódniuk a fanoknak?

Még több

Programajánló