4 tuti film péntek estére

Otthonülős estét terveztél a hosszú hétvége első napjára? Mutatjuk, hova kapcsold a TV-t!

4 tuti film péntek estére

Rossz szomszédság (SuperTV2, 21:00)

Három szó: Zac Efron félmeztelenül! Ezek után nem is kérdés, hogy a SuperTV2-re kapcsolsz ma este, ugye? A sztori egyébként egy fiatal házaspárról szól, akiknek teljesen megváltozik az élete, mikor új lakók költöznek a szomszédjukba – azaz többek között a szexi Zac.

Holnapolisz (VIASAT3, 21:00)

Egy lebilincselő sztorit keresel? Akkor nézd a VIASAT3-at! Frank (George Clooney) és Casey (Britt Robertson) elindulnak, hogy felderítsék Holnapoliszt, ami térben és időben ismeretlen helyen található. Ám ez a kaland örökre megváltoztatja őket, na meg persze a világot is.

Doctor Strange (RTL Klub, 21:10)

Ugye te is odavagy Benedict Cumberbatch-ért? Akkor jó hírünk van, mert ma megcsodálhatod, méghozzá Dr. Stephen Strange szerepében. Sőt, a pasid is biztosan örülni fog neki, hogyha a romantikus sztorik helyett a képregényhősökre szavazol!

Egyenesen át (Cinemax, 21:35)

A Vámpírnaplók sztárja, Nina Dobrev ezúttal orvostanhallgatót alakít egy szuperizgalmas drámában. A sztori szerint pár egyetemista nagyon kíváncsi a halál utáni életre, ezért laboratóriumi körülmények között nagyon rövid időre meghalnak – próbaképpen. A kísérletük azonban olyan következményekkel jár, amire egyáltalán nem számítottak…

Még több

Programajánló