Az 5 legtutibb program a húsvéti hétvégére

Közeleg a négynapos hosszú hétvége, de még nincs semmi programötleted? Nem baj, segítünk!

Az 5 legtutibb program a húsvéti hétvégére

Mivel az előrejelzések szerint végre tényleg tavaszias lesz az időjárás, semmiképp se a lakásban töltsd el a húsvéti hosszú hétvégét! Összeszedtünk pár érdekes programot, amik közül tudsz választani akár a hétvége mind a négy napjára egyet!

Lebegj!

Pontosabban libegj, méghozzá Eplényben, április 20 – 22. között. Bár a síszezonnak vége, ettől még lehet felvonózni, és gyönyörködni a tájban – akár kirándulás előtt, akár utána. Lesz húsvéti csokitojás keresés is, de van itt egy mezítlábas park is.

Csekkold a részleteket itt!

We <3 állatságok

Igazi cukiságbomba robban április 19-én a NOÉ Állatotthonban! A teljesen ingyenes programon meg lehet ismerkedni a húsvéti ünnepkörhöz tartozó állatokkal – így nyuszikkal, birkákkal, kecskékkel és malacokkal is. De lesznek lovak, lámák és persze mindenféle más, puha szőrös cukiság is.

Bővebb infókat itt találsz!

Shopi!

Bár elvileg minden zárva lesz a hétvégén, de még így is lehet vásárolni – főleg ha a Balaton-felvidéken jársz. A Káptalantóti Piacnál nincs cukibb hely a világon: különleges a hangulata, egészen hihetetlen kézműves dolgokat vásárolhatsz, finomakat ehetsz és még nyuszit is simogathatsz április 21-én.

A részleteket itt találod!

Skanzen

Ha szereted a hagyományos dolgokat, és jobban elmélyülnél a húsvéti népszokásokban, látogass el április 21-22. között a Szentendrei Skanzenba, ahol lesz kézműveskedés, koncertek és természetesen bárányok is.

Ha több infóra van szükséged, kattints ide!

Flower power

Persze ha már eleged van a bárányokból és a húsvétból, pakold tele az Instagramod virágokkal, mert Ibolya napok lesznek a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Csekkold az eseményt itt!

Még több

Programajánló