Kourtney Kardashian otthagyja a valóságshowt? 

Nem akarja többé kamerák előtt élni az életét?

Kourtney Kardashian otthagyja a valóságshowt? 

A napokban felröppent a pletyka, hogy Kourtney már nem akarja tovább folytatni a Kardashian-valóságshowban való szereplést. A legidősebb lánytesót nem, viszont a műsor producerét, Ryan Seacrest-et az amerikai ET magazin riporterének sikerült kifaggatnia a hírről.

A férfi először meglepődött a tényen és visszakérdezett, hogy valóban erről van-e szó, majd hozzátette, hogy megértené, ha Kourtney egy kis szünetre vágyna – de azt is nagyon reméli, hogy viszontláthatjuk még a következő évadokban. „Ha a kamerák eltűnnek, vissza is térnek, ahogy Kourtney is. Egy kicsit eltűnhetnek, de hozzátok őket vissza, hogy csinálhassunk még egy-két évadot” – mondta a producer.

„Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy csinálják. Csaknem egy évtizede élik kamerák előtt az életüket. Én biztosan képtelen lennék erre, bármennyit is fizetnének érte. Úgyhogy minden elismerésem azért, hogy állandóan elviselik a kamerákat maguk körül” – teszi hozzá Ryan.

Kourtney egyébként egy interjúban beismerte, hogy miközben utazgat a világ körül, mindig a lehetséges új otthonára vadászik: „Azt szoktam mondogatni, hogy egy nap el szeretnék kötltözni. Csak elhajózni, és soha senki nem lát engem többé. Mindig különböző helyekre megyünk, majd miután odaértünk, rájövök, hogy ez sem az igazi. Nemrég Finnországban voltunk, és azt mondtam, hogy nagyon jó volt megnézni, de nem költöznék ide. Talán Norvégia vagy Svédország. Rengeteg ötletem van.” Ezek után simán előfordulhat, hogy Kourtney-nek tényleg nagyon megtetszik egy város és végleg odaköltözik és befejezi a forgatást. Te el tudnád képzelni?

Még több

Programajánló