Kiderült: Így telik Kylie Jenner egy napja

Te is belenézhetsz!

Kiderült: Így telik Kylie Jenner egy napja

Az amerikai Forbes magazin tavasszal kihirdette 2019 leggazdagabb embereinek listáját. A legfiatalabb dollármilliárdos kategória élén pedig nem más áll, mint Kylie Jenner, akinek nem akármilyen jelölteket sikerült lehagynia a versenyben.

Szóval az tuti, hogy ezek után rengetegen kíváncsiak voltak arra, hogyan is telhetnek a Jenner-lány napjai! Ha te is közéjük tartozol, akkor jó hírünk van, ugyanis Kylie feltöltött egy videót Youtube-ra, amiből bepillantást nyerhetsz az életébe! A 20 perces videó egy napját mutatja be, és biztosan nem fogsz meglepődni, ha azt mondjuk, eseménydús órákra számíts!

A felvétel reggel hat órakor indul, amikor Stormi felébresztette az anyukáját, majd amikor a kislány egy picit még visszafeküdt aludni, Kylie el is kezdett készülődni a napjára. Arról már eddig is olvashattál, hogy óriási táskakollekciója van, de most be körbe is vezette a rajongóit a gardróbjában – na és persze Stormi saját sportkocsijától is eláll a szavunk!

A vlogban feltűnik a cége, a Kylie Cosmetics, és a sztárcsaj azt is elismerni, hogy nem mindig egyszerű összeegyeztetni az anyaságot a munkával, éppen ezért Storminak saját szobája van az irodában. Bár szerelme, Travis Scott nem szerepel a videóban, de azért telefonon beszélnek egy kicsit, szóval az is kiderül, hogy a pasi épp a stúdióban van.

A sűrű nap végén pedig a Jenner-lánynak még egy kis bulizásra is marad energiája. Vajon hogy csinálja?

Még több

Programajánló