Óriási újítást vezetett be a Tinder

Nagyon sokan fognak neki örülni!

Óriási újítást vezetett be a Tinder

Fogadjunk, hogy te is gyakran eszmélsz arra, hogy már megint azzal telt egy egy csomó időd, hogy jobbra meg balra huzogattál embereket a Tinderen. Ha te is sokat lógsz az appon, akkor biztos a lehető legszuperebb a profilod és a superlike-ok összes trükkjét ismered. De azért volt eddig némi hiányossága is a kedvenc társkeresődnek, ugye?

A helyzet az, hogy a Tindernek hatalmas a felhasználói bázisa, a szinglik tábora pedig extra sokszínűvé vált az app 2012-es indulása óta. Az alkalmazás fejlesztői pedig rájöttek, hogy hiányzott egy funkció: a szexuális orientáció. Most pedig, hogy felismerték a problémát, rögtön meg is oldják, pont a Pride hónapra időzítve.

Szóval a Tinder azt az új funkciót kapta, hogy akár három nemi irányultságot is kiválaszthatsz, plusz azt is eldöntheted, hogy ez az infó publikusan megjelenjen a profilodon vagy maradjon titok. Sőt, az újításnak köszönhetően a matcheid is nagyobb eséllyel kerülhetnek ki az általad előnyben részesített csoportból.

És ez hogy néz ki a gyakorlatban? A funkcióval több gender is felbukkanhat a fotók között, ha azt szeretnéd. Beállíthatod a nemi identitásodat, és összesen hét opció közül választhatsz: hetero, meleg, aszexuális, biszexuális, pánszexuális, queer, de még azt is választhatod, ha még nem tudod biztosan.

Az update-et azért is érezték szükségesnek a Tindernél, mert az Amerikában végzett felmésérük alapján az LGBTQ+ közösséghez tartozó felhasználóik 57%-a könnyebb és átláthatóbb felületet szerettek volna, amiben a szexuális orientáció alapján lehet szűrni.

A firissítést úgy tudod elérni, ha az infód szerkesztése részhez mész és ott is lesz majd a nemi orientáció gombja. Itt pedig nyugodtan válogathatsz (ugye akár hármat is kiválaszthatsz). De ha még nincs Tindered, akkor már a letöltés után rögtön feldobja a randiapp a kérdést.

Te örülsz a Tinder újításának?

Még több

Programajánló