5 izgalmas film esős péntek estére

Ilyen rossz időben fel sem akarsz állni a kanapéról? Megértjük, és mutatjuk is, milyen szuper filmekkel kapcsolódhatsz ki ma este.

5 izgalmas film esős péntek estére

Az Argó-akció (Viasat 3, 21:00)

Ha még nem láttad ezt az Oscar-díjas filmet, akkor most ideje pótolnod! Egy elképesztően izgalmas igaz történetről szól Az Argó-akció: 1979-ben az iráni nép megtámadta a teheráni amerikai nagykövetséget, ezzel túszul ejtve az ott doolgozó 52 diplomatát. Ez egy 444 napig tartó brutális túszdrámának a kezdete, aminek során 6 embernek sikerült megszöknie és elrejtőznie. Őket kell kijuttatnia a CIA-nek, akik egy eléggé rizikós tervet találnak ki. Filmeseknek kiadva magukat jutnak be az országba, és szöktetik haza az Iránban ragadt túlélőket. A filmet amúgy Ben Affleck rendezte, sőt, ő a főszereplő is!

Hosszú utazás (Super TV2, 23:30)

Imádod a Szerelmünk lapjait, a Kedves Johnt, meg úgy általában az összes Nicholas Sparks-filmet? Akkor csekkold a Hosszú utazást! A főszereplő, farmon élő Luke-ot a dögös Scott Eastwood alakítja (igen, ő Clint Eastwood fia), aki megismerkedik az okos, ambiciózus nagyvárosi lánnyal, Sophiával (Britt Robertson). Nagyon különböznek egymástól, de ez persze nem akadályozza meg őket abban, hogy totál egymásba szeressenek. Viszont ahogy az lenni szokott, az élet próbára teszi őket…Zsepiket elő!

Gyilkosság az Orient expresszen (HBO 2, 21:25)

Fel tudod idézni, mikor láttál utoljára egy igazi, régimódi krimit? Ugye, hogy nem. Pedig Agatha Christie történeteivel nagyon nem lehet mellényúlni. És hát ki nem ismerné a jó öreg Poirot-t? Az írónő egyik klasszikus regényének legújabb feldolgozásában a 13 vonaton rekedt idegent, akik közül bárki lehet a gyilkos csupa sztár alakítja Johnny Depptől Penelopé Cruzig.

Amerikai pszicho (Filmcafé, 22:50)

Készen állsz egy kis borzongásra? Az esős időhöz pont jól illik ez a durva pszichothriller, amiben a szexi Christian Bale alakítja a pszichopata Patrick Batemant. Patrick első ránézésre igazi aranyifjú: a Wall Streeten dolgozik, igazi társasági ember, és megszállottan figyel a külsejére a legapróbb részletekig. A felszín alatt viszont nagyon sötét titkai vannak, mivel valójában sorozatgyilkos, aki válogatott módszerekkel öl meg idegeneket, vagy épp barátokat. Ez tipikusan az a film, amit a pasiddal nézel: az ijesztő jeleneteknél lesz valaki, aki majd megvéd.

Szemekbe zárt titkok (FilmNow 18:00)

A Szemekbe zárt titkok egy argentin film amerikai feldolgozása, de ha épp nincs kéznél az eredeti Julia Roberts és Nicole Kidman miatt ezt is érdemes megnézned. A történet szerint egy FBI ügynök lányát brutálisan meggyilkolják, ám csak 13 évvel később akadnak a nyomozók olyan nyomra, ami elvezetheti őket a megoldáshoz. Viszont senki sincs felkészülve a sokkoló titokra, amit felfedeznek.

Még több

Programajánló