4 mozifilm, amit látnod kell augusztusban

Valószínűleg leginkább Brad Pitt és Leonardo DiCaprio miatt akarsz majd moziba menni ebben a hónapban, de van még pár szuper film, amire érdemes becsekkolnod!

4 mozifilm, amit látnod kell augusztusban

Halálos iramban: Hobbs&Shaw

Nyolc Halálos iramban-film után itt a legújabb rész: ez egyébként inkább nevezhető spin-offnak, amiben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. A legjobb, hogy Idris Elba is szerepel a filmben, méghozzá főgonoszként, aki egy biofegyverrel akarja tönkretenni a világot, emiatt pedig a két esküdt ellenségnek, Hobbsnak és Shawnak össze kell fognia, hogy együtt mentsék meg a világot.

Bemutató: augusztus 1.

Volt egyszer egy… Hollywood

A film a hatvanas évek végén, Amerikában játszódik, a főszerepben egy munkanélküli színésszel és annak kaszkadőrével, akik együtt próbálnak meg boldogulni Hollywoodban. A kritikusok szerint ez Tarantino legjobb filmje a Kill Bill – sőt, talán a Ponyvaregény óta, úgyhogy mindenképpen látnod kell!

Bemutató: augusztus 15.

Jó srácok

Ha túl sok volt már az akció, érdemes beülnöd egy cuki vígjátékra is, amiben elképesztően tehetséges kissrácok szerepelnek – például Jacob Tremblay, akit már láthattál A szoba, vagy Az igazi csoda című filmekben. A Jó srácokban akkor kezdődnek a bonyodalmak, amikor a 12 éves Maxet meghívják élete első csókbulijába, ahova elkíséri őt két haverja, Thor és Lucas is. Van itt tönkrement drón, véletlenül ellopott drog, rendőrök és félelmetes tinilányok is…

Bemutató: augusztus 15.

A bűn királynői

Melissa McCarthy most kivételesen nem vicces szerepben látható, hanem Elizabeth Moss és Tiffany Haddish társaságában olyan feleségeket alakítanak, akik nem hajlandók elfogadni New York legrosszabb hírű negyedében a kiszolgáltatottságot, így a kezükbe veszik az ír maffia ügyeit. Igazi gengszterfilm lett a végeredmény.

Bemutató: augusztus 22.

Még több

Programajánló