6 koncert, amit ne hagyj ki a SZIN-en

Augusztus végén újra itt a Szegedi Ifjúsági Napok!

6 koncert, amit ne hagyj ki a SZIN-en

Afrojack – augusztus 28. 22:30

Már az első nap nagyon erősen indul majd a SZIN-en: este fél 11-kor, amikor már mindenki elérte a bulihangulatot, színpadra lép a remixek királya, Afrojack és egészen éjfélig pörgeti a lemezeket. A holland DJ dolgozott már Ne-Yo-val, Pitbullal és David Guettával is – és akkor még nem beszéltünk a megszámlálhatatlan mennyiségű remixeiről. Irány a Borsodi Nagyszínpad!

Clean Bandit – augusztus 29. 23:00

A fesztivál egyik kiemelt sztárja a Borsodi Nagyszínpadon fellépő brit elektropop együttes, akik az elektronikát és a klasszikus zenét mesterien keverik. Dolgoztak együtt például Jess Glynne-el – közös számuk, a Rather Be még Grammy-díjat is kapott-, Sean Paullal és Zara Larssonnal is. A SZIN-en egyórás, koncertet adnak majd a második napon, csütörtökön – ami garantáltan felejthetetlen lesz.

Anna and The Barbies – augusztus 30. 19:15

A Pepsi Nagyszínpadon lép fel pénteken Pásztor Anna és zenekara, akik kivétel nélkül minden koncertjükön hatalmas bulit csapnak. Az énekesnő imádja a közönséget – gyakran megy le a nézőtérre, beleugrik a rajongók karjaiba – a látványos kosztümjeit és színpadi előadását pedig nem érdemes kihagyni!

Irie Maffia – augusztus 30. 23:00

Hatalmas reggae bulira számíthatsz pénteken a Royal Arénában! Használd ki a lehetőséget, és partizz egy nagyot az egyik legpörgősebb magyar zenekarral, ugyanis Sena éppen második babáját várja, és hamarosan befejezi majd a turnézást – vagyis jó darabig nem láthatod majd színpadon.

Halott Pénz – augusztus 31. 20:30

Marsalkó Dávid és a srácok az utolsó estén lépnek majd fel a Borsodi Nagyszínpadon és egészen biztosan számíthatsz egy hatalmas, közös éneklésre, hiszen egyik koncertjükről sem hiányozhatnak az olyan klasszikusok, mint a Darabokra törted a szívem, vagy a Valami van a levegőben című szám.

Budapest Bár – augusztus 31. 23:00

A SZIN méltó lezárása a Budapest Bár koncert, ahol még utoljára, a fesztivál végén egy hatalmasat bulizhatsz a folyamatosan megújuló formáció számaira. Örökzöld táncdalok, filmslágerek, kávéházi cigányzene és igazi mulatós hangulat vár majd a Royal Arénában.

Még több

Programajánló