Hatalmas dobásra készül a Disney

A Disney+ oldalról hoztunk pár jó hírt.

Hatalmas dobásra készül a Disney

Már tuti hallottad, hogy a Disney úgy döntött, felveszi a harcot a Netflixszel és az HBO GO-val, és elindítja a saját streaming szolgáltatását. Ráadásul már azt is bejelentették, hogy a Disney+-on lesz egy csomó új marveles sorozat is: vagyis olyan kedvenceid kapnak saját sorit, mint Loki, Skarlát Boszorkány és Vízió vagy épp Bucky és Sólyom. Most pedig nyilvánosságra hoztak pár új projektet, amik ugyan nem kötődnek a szuperhősöknek, de biztosan örülni fogsz nekik!

Képzeld, kiderült, hogy néhány klasszikus film újragondolt változatát is elkészítik a platformra. Így például a Reszkessetek, betörők!-nek, az Éjszaka a múzeumbannak, az Egy ropi naplójának és a Tucatjával olcsóbbnak is érkezik az új verziója. Ezek a produkciók ugyebár a Foxhoz tartoztak, de miután a Disney ezt a stúdiót is felvásárolta, a Fox filmjeit is simán megtalálhatod majd a streaming oldalon.

„Szeretnénk minél változatosabbá tenni a platform kínálatát, ezért ki fogjuk használni a Fox nagyszerű címekből álló könyvtárát. Nagyon nagy értéket látunk a Foxtól megszerzett mozifilmekben”– mondta a Disney főnöke Bob Iger a kedden tartott sajtótájékoztatón.

Bob végre azt is megosztotta az újságírókkal, hogy mennyibe fog kerülni a Disney+ előfizetése. Havi szinten 6,99 dollárt, vagyis 2000 forintot, az éves „bérletért” pedig 20 ezer forintot (69,99 dollárt) kell fizetni. A Deadline, filmes újság szerint amúgy csomagot is vehetsz, amiben a Disney+ mellett a Hulu műsorait (mint A szolgálólány meséje) és az ESPN+ nevű sport streaming oldalt is elérheted. Ennek az ára sem lesz olyan vészes, 12,99 dollárt, azaz 3700 forintot kell kicsengetni érte havonta.

Azt viszont sajnos még mindig nem tudjuk pontosan, hogy Magyarországra mikor érkezik a Disney+. Amerikában novemberben startol, majd 2020-tól kezdenek el Európában is terjeszkedni, így elég valószínű, hogy hozzánk csak 2021-re ér el a platform. De nézd a jó oldalát: addigra már egy csomó sorozat kész lesz, csak arra várva, hogy ledaráld!

Még több

Programajánló