A legjobb filmek vasárnap estére

Ezeket a filmeket csekkold a tökéletes vasárnap esti lazuláshoz!

A legjobb filmek vasárnap estére

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (RTL Klub, 19:00)

Steve Rogers a második világháború ideje alatt úgy dönt neki is tennie kell valamit a hazájáért és csatlakozni akar a hadsereghez. Azonban a gyenge fizikuma miatt azonnal kiejtik a sorozáson, így örömmel jelentkezik egy szupertitkos katonai kísérleti programhoz. A kísérlet célja, hogy létrehozzák a legelső szuperkatonát, aki miatt a háborút is megnyerik majd. A beavatkozás jól sül el, így Steve lesz Amerika Kapitány, a legelső bosszúálló, akinek feladata megállítani a félelmetes Vörös Koponyát, aki a nácik tudományos részlegének vezetője.

Emma (DUNA Televízió, 20:25)

Emma Woodhouse (Gwyneth Paltrow) egy nagyon csinos gazdag úrihölgy, aki kettesben él megözvegyült apjával és szeretett nevelőnőjével. Ám, amikor Miss Taylor úgy dönt férjhez megy, Emma élete teljesen megváltozik. Az válik a rögeszméjévé, hogy mindenkinek segíteni fog a szerelembe esésben. Jane Austin, a Büszkeség és balítélet írónőjének az Emma a másik legnépszerűbb regénye, az ebből készült filmalkotás pedig Oscar-díjas lett.

Ház a tónál (RTL II, 21:00)

Ki ne ismerné ezt a klasszikus romantikus filmet? Kate (Sandra Bullock) eladja álomotthonát a munkája miatt, a csodaszép tóparti házat és a postaládában egy üzenetet hagy a következő lakónak. Alex (Keanu Reeves) egy elhagyatott házat talál egy tó partján, amit úgy dönt, azonnal megvesz. Az elhanyagolt ház előtt a postaládában megtaláltja Kate levelét, amire válaszol is. A levelezésük során kiderül, hogy nem egy idősíkban léteznek, hanem két évnyi távolságban vannak, de úgy döntenek muszáj lesz valahogy találkozniuk.

Hófehér és a vadász (Mozi+, 21:00)

Ebben az igazán modern és látványos filmben a klasszikus Hófehérke és a hét törpe mesét láthatjuk új köntösben. Kristen Stewart játssza Hófehérkét, akit a gonosz királynő (Charlize Theron) meg akar öletni, hiszen ő akar a legszebb lenni a vidéken. Ám Hófehérke már nem az az elveszett lány, akit korábban láthattunk, a Vadász (Chris Hemsworth) ugyanis megtanította őt harcolni és nem fogja egykönnyen megadni magát.

Anyák elszabadulva (AXN, 21:00)

Négy átlagos anyuka, akiknek a gyerekeik egy iskolába járnak. Látszólag semmi közös nincs bennük, azonban egy este úgy döntenek itt az idő, hogy jobban megismerjék egymást egy csajos vacsorapartin, ahová se a gyerekeket, se a férjeket nem hívják meg. A frissen elvált Jamie, a mintaanya Melanie, a túlstresszelt Emily és legjobb barátja, a kirekesztett Kate együtt mulatnak ebben a szuper filmben. Persze, az éjszaka katasztrofálisan indul, de a koktélok, a karaoke és a világ legcukibb bárpultosa, Adam Levine, egy felejthetetlen estéhez vezet.

Még több

Programajánló