5 zseniális film péntek estére

Ha ebben a hidegben inkább bekuckóznál, ezeket a filmeket lesz érdemes megnézni!

5 zseniális film péntek estére

Thor: Sötét világ (18:05, FilmNow)

Egy jó Marvel-film sose rossz. Ez tény. Akkor meg különösen szuper, ha a Chrisek közül épp Hemsworth játszik benne, na meg persze Tom Hiddleston. A Thor második részében a villámlás istenének minden eddiginél nagyobb problémát kell megoldania: megnyíltak a dimenziókapuk, Malekith, a sötét elf pedig mindent el akar pusztítani. A célja, hogy visszakerüljön az univerzum a teremtés előtti időkbe. Mivel egyedül nem tud elbírni vele, Thor kiszabadítja a börtönéveit töltő Lokit, és újra összetalálkozik a szerelmével, Jane-nel (Natalie Portman) is.

Jégvarázs (21:00, Viasat3)

Valld csak be: néha egyszerűen jó úgy tenni, mintha még mindig gyerek lennél, és megnézni egy-egy Disney-rajzfilmet, igaz? Hát most lehetőséged lesz az egyik legnépszerűbb mesén kikapcsolódni! Tartsatok egy tesós napot a nővéreddel, és nézzétek meg a Jégvarázst. És ha már kívülről tudjátok a dalszövegeket, akkor együtt is énekelhetitek a szereplőkkel az Oscar-díjas dalokat.

Az U.N.C.L.E embere (18:45, Film+)

Menő stílus? Pipa. Ötvenes évekbeli hangulat? Pipa. Szexi pasik? Jó zene? Izgi, csavaros sztori? Pipa, pipa, pipa. Bizony ez mind megvan Guy Ritchie kémfilmjében, ami olyan, mintha a James Bond-filmek legjobb részeit ötvözték volna. Csak most két dögös ügynököt is nyomon követhetsz az akciók során, mégpedig Henry Cavillt és Armie Hammert. Elég jó párosítás, ugye? Előbbi egy amcsit, utóbbi egy szovjet kémet alakít. Össze kell dolgozniuk, különben egy nemzetközi bűnszervezet elterjeszti a nukleáris technológiát és kitör a III. világháború.

Barátság extrákkal (23:30, Moziverzum)

Mila Kunis és Justin Timberlake romkoma mára már klasszikussá vált. Főleg, mert a valóság nemsokkal később utánozta a fikciót: Mila és férje, Ashton Kutcher pontosan egy ilyen barátság extrákkal-szituba keveredtek egymással, mielőtt rájöttek volna, hogy megtalálták az igazit. Már csak ezért is érdemes tehát újranézni ezt a vicces és cuki filmet. Ja, és ha még nem szúrtad ki Emma Stone cameoját a film elején, akkor azért is.

Bad Boys 2 – Már megint a rossz fiúk (21:00, Sony Movie Channel)

Ha már Will Smith Magyarországra jön jövőhét szerdán (tudtad amúgy, hogy koncertezni fog a budapesti Bazilikánál?), egyértelmű, hogy meg kell nézni az egyik filmjét! A Bad Boys 2 pedig nemcsak azért jó választás, mert elképesztően vicces, tele van izgi akciójelenetekkel, amit a pasid is imádni fog, hanem azért is, mert hamarosan érkezik a harmadik rész is. A második felvonásban Marcus (Martin Lawrence) és Mike (Will Smith) egy drogkartell után nyomoznak, de nehezebb lesz megakadályozni, hogy ellepje Miamit az extasy, mint hitték. A fordulatos, néha balszerencsés helyzeteket pedig szerencsénkre irtó jó humorérzékkel kezelik a srácok.

Még több

Programajánló