Rengeteg infót tudhatsz meg a Jégvarázs 2 új előzeteséből!

És a trailer alapján a következő rész ugyanolyan elbűvölő lesz, mint az első volt.

Rengeteg infót tudhatsz meg a Jégvarázs 2 új előzeteséből!

Ugye az már kiderült, hogy az egyik legmenőbb Disney-mesének, a Jégvarázsnak idén érkezik a második része. A folytatás pedig már egészen közel van: november 21-én lesz a premierje itthon is. Az előző két előzetesből pedig azt is megtudhattad, hogy Elza, Anna és a crew most kicsit távolabb merészkednek Arendelle-től, hogy ott keressék meg az idősebb nővér erejének a forrását.

Most pedig kijött az új trailer, ami még több infót elárul a tesók és barátaik legújabb kalandjáról.

A videó egy flashbackkel kezdődik, ami a pici Annát és Elzát mutatja, akiknek épp esti mesét mondanak a szüleik. A sztoriban elhangzik, hogy régen, a birodalom legészakibb pontján állt egy elvarázsolt erdő, amivel valami nagyon rossz dolog történt (mutatnak egy csomó tüzet, meg orkán erejű szelet, szóval ha a tűz nem lenne lila sötét varázslat helyett természeti katasztrófára is tippelhetnél), és azóta senki sem jut se ki, se be. 

Aztán amikor egy hatalmas szélvihar a királyság biztonságát fenyegeti, Elza követi az erdő hívó szavát, Anna pedig megy vele. Annát pedig nyilván követi Olaf, Kristoff és Sven. Szóval a csapatnak sikerül bejutnia az erdőbe, ahol egy külön kis törzs éldegél.  És biztosra veheted, hogy még csak ezután kezdődnek az igazi bonyodalmak.

Az egyszerre izgalmas és aranyos előzetest itt tudod csekkolni:

Ez alapján szerinted milyen lesz a Jégvarázs 2?

Még több

Programajánló