Itt vannak az első képek a Marvel új sorozataiból

Ezektől csak még izgatottabban várod őket, igaz?

Itt vannak az első képek a Marvel új sorozataiból

Képzeld, most hétvégén tartották a brazil Comic Cont, ahol természetesen a Marvel és persze a stúdió igazgatója, Kevin Feige is ott volt, aki hozott magával némi meglepetést. Méghozzá az első képeket a Marvel két új sorozatáról!

Ugye azt már korábban bejelentették, hogy a Disney+-ra rengeteg új szuperhős-sori érkezik, amikből A Sólyom és a Tél Katonáját már el is kezdték forgatni. Így ez volt az egyik, amiről megmutatták az első néhány felvételt. A fotókból úgy jön le, hogy egy klasszikus kémes thrillerre számíthatsz, ha csekkolod Bucky és Sam saját sztoriját. Tudod, olyasmi, mint amilyen az Amerika kapitány második és harmadik része volt.  A sorozat amúgy arról fog szólni, hogyan birkózik meg Sam azzal a feladattal, amit Steve Rogers adott neki a Bosszúállók: Végjáték végén. Azaz: hogyan válik ő maga Amerika kapitánnyá.

A Sólyom és a Tél Katonája mellett egy másik produkció munkálatai is elkezdődtek, ez pedig nem más, mint a WandaVízió. Ennek ugyebár Elizabeth Olsen és Paul Bettany  lesznek a főszereplői mint Skarlát Boszorkány és Vízió. És ahogy már korábban utaltak rá a Marvel fejesei, ez a sori nagyon ki fog lógni a stúdió filmjei közül: az ’50-es évekbeli szitkomokat fogja megidézni. Az ebből érkező első képek is ezt támasztják alá, mivel hőseink fekete-fehérben, totál ’50-es évek style-ban üldögélnek egy kanapén. A WandaVíziót amúgy semmiképpen nem érdemes majd kihagynod, hiszen ahogy a Loki, úgy ez is szorosan kapcsolódni fogDoktor Strange második részéhez.

Na, neked hogy tetszenek a fotók?

Még több

Programajánló