Hihetetlen, mi derült ki 16 év után az Igazából szerelemről

Karácsony alkalmából íme egy megdöbbentő tény a kedvenc ünnepi filmedről!

Hihetetlen, mi derült ki 16 év után az Igazából szerelemről

Már csak pár nap, és itt van a karácsony, ami tudod mit jelent: tojáslikőrrel a kezedben megnézni az Igazából szerelmet! Csakhogy lehet, hogy ezúttal már tök más szemmel fogod nézni a filmet, mint eddig bármikor. Kiderült ugyanis egy nagyon sokkoló tény, amit nem lesz egyszerű feldolgoznod!

Szóval ugye megvan Keira Knightley karaktere, Juliet? Tudod, ő az újdonsült feleség, akinek Mark, a férje legjobb barátja karácsonykor szerelmet vall. És emlékszel még a cuki kis srácra is, aki megtanul dobolni, hogy bevágódjon a suli legmenőbb csajánál? Ő volt Sam, akit Thomas Brodie-Sangster alakított. Na, ez az infó róluk fog szólni.

Egy londoni színésznő, Madeleine Lloyd-Jones ugyanis a hétvégén kitweetelt egy irtó érdekes megfigyelést, amivel konkrétan felrobbantotta a netet. A megosztása óta több, mint 100 ezren lájkolták és majdnem 20 ezren retweetelték a posztot. Madeline ezt írta ugyanis: „éves emlékeztető, hogy az Igazából szerelemben csak öt év a korkülönbség Thomas Brodie-Sangster és Keira Knightley között.

És az a helyzet, hogy ez tényleg így igaz. Thomas ugyanis 13 éves volt a forgatás ideje alatt, míg Keira csupán 18! És ha ez még nem lenne elég, akkor most megsúgjuk, hogy a Julietbe reménytelenül szerelmes Markot alakító Andrew Lincoln ehhez képest már betöltötte akkoriban a 30-at!

Plusz, ha egy kicsit jobban megvizsgáljuk a színészek életkorát, kiderül, hogy több páros esetében is elég nagy a korkülönbség. Hugh Grant és Martine McCutcheon (tudod, a miniszterelnök és az asszisztense) között, illetve Colin Firth és Lucia Moniz (azaz az író és a takarító lány) között is 16 év van.

Elég durva, igaz?

Még több

Programajánló