Ők lesznek az idei Oscar műsorvezetői

Szuper névsor!

Ők lesznek az idei Oscar műsorvezetői

Miután Kevin Hart tavaly néhány régi tweetje miatt nem lehetett az Oscar-gála házigazdája, az est műsorvezetőjének lenni eléggé kényes feladat. Mert ugye melyik sztár vállalná be ezt a szerepet? Főleg annak tudatában, hogy miután igent mondott a net azonnal szétszedi, és tuti találnak róla valami kínosat. 

De mivel végül tavaly sem volt katasztrofális a házigazda nélküli díjátadó (sőt, még nézettebb volt a műsor, mint eddig), ezért az Akadémia ugyebár idén is úgy döntött, hogy nem kérnek fel egy konkrét személyt a show levezénylésére. Helyette inkább egy csomó hírességgel töltik be a műsorvezető hiánya keltette űrt.

Az Oscar szervezői,  Lynette Howell Taylor és Stephanie Allain pedig most bejelentették, hogy pontosan kiket láthatsz majd az est folyamán a színpadon. Kapaszkodj meg, nagyon szuper a névsor!

Bár ezeket a sztárokat sajnos egy Oscar-díjra sem jelölték idén (Timothée Chalamet skippelése miatt dupla fekete pont jár), de nagyon sokan olyan filmekben szerepelnek, amik versenyben vannak egy-egy aranyszoborért. Így Timmy-t ugyebár a Kisasszonyokban, Zazie Beetzet pedig a Jokerben láthattad. Kelly Marie Tran az új Star Warsból ismert Rose Tico-t alakította (bár szegényt ebben a részben eléggé partvonalra helyezték). És ez szintén három jelölést kapott. A többiek pedig az idei év legjobban várt produkcióban tűnnek majd fel. Például Gal Gadot és Kristen Wiig, akik a Wonder Woman 1984-ben játszanak együtt.

A menő lista tagjainak egyébként az este folyamán annyi lesz a feladatuk, hogy átadják a különböző díjakat. Kivéve a színészek kategóriáiban, mert ott szokás szerint a korábbi győztesek nyitnak borítékot. Szóval ők idén Mahershala Ali, Olivia Colman, Regina King és Rami Malek lesznek.

Te kit látnál még szívesen az Oscar színpadán?

Még több

Programajánló