Ezek a filmek érkeznek februárban a Netflixre

Mi már tudjuk, miket darálsz a hónapban!

Ezek a filmek érkeznek februárban a Netflixre

Itt van a február és vele együtt egy csomó új film és sorozat, amit csekkolhatsz a Netflixen. A streaming szolgáltató az Instagramon osztotta meg az ebben a hónapban érkező produkciók listáját (magyar címekkel!), amiket nagyon is érdemes csekkolni.

A hónap első napján például máris egy fantasztikus alkotás jött ki, amit már fel is vehetsz a listádra: a Totoro – A varázserdő titka egy csodálatos japán animációs film Mijazaki Hajaotól. A történet középpontjában két kislány áll, akik kapcsolatba kerülnek az erdő egyik szellemével a háború utáni Japánban. A Totoro egyébként a Studio Ghibli többi filmjével együtt kerül(t) fel a Netflixre, amivel jó néhány rajongót tettek boldoggá.

De eredeti, netflixes gyártású produkciókat is csekkolhatsz februárban. Ha Valentin-napra hangolódnál, akkor 13-án nézz fel az oldalra, mivel akkor érkezik A fiúknak, akiket valaha szerettem várva-várt folytatása, az Utóirat: Még mindig szeretlek. Az első rész ugyebár úgy ért véget, hogy Lara Jean és Peter Kavinsky alig, hogy összejöttek, amikor az utolsó levél címzettje, John Ambrose McClaren felbukkan a színen. Úgyhogy készülj fel egy klasszik szerelmi háromszögre, ahol a végére fogalmad sem lesz, melyik pasinak szurkolsz jobban!

Nemcsak filmek, hanem persze sorozatok is jönnek a streaming platformra. Olyan szuper, már kedvenceddé vált produkciók második évadai kerülnek fel ebben a hónapban, mint a Narcos: Mexikó, vagy a Valós halál  (Altered Carbon). Ráadásul a folytatásokon kívül vadi új sorikat is darálhatsz majd: ilyen lesz például az Ez így nem OK. A Stranger Things producerei és A ki***tt világ vége rendezője fogtak össze erre a tinisztorira. Az Az egyik sztárja, Sophia Lillis alakítja a főszereplő lányt, aki egyszer csak különös szuperképességeket vesz észre magán. Igazi coming-of-age-történet marveles-csavarral!

Az ebben a hónapban érkező produkciók teljes listáját itt nézheted meg:

Még több

Programajánló