5 film a nyugis vasárnap estéért

Ha nincs kedved kimozdulni, kapásból 5 filmet is mutatunk, ami megmenti az estédet.

5 film a nyugis vasárnap estéért

A Vasember (RTL Klub, 20:30)

Gyakorlatilag az egész Marvel Univerzum erre a filmre és Tony Stark karakterére épül és még 12 év után is megunhatatlan. Még időben szólj a pasidnak, hogy este Robert Downey Jr. szuperhősködik a tévében, mert biztosan csatlakozni akar majd hozzád.

Toy Story 3. (Viasat3, 21:00)

Andy elköltözött otthonról és már nem érdeklik a játékai, ezért nem meglepő, hogy Woody seriff, Buzz az űrhajós és a többiek kicsit bedepiznek az érzéstől, hogy nincs rájuk szükség. A kuka helyett inkább egy közeli ovit céloznak meg, ahol egy csomó kisgyerek várja, hogy játszhassanak velük. Legalábbis ők ezt hiszik, de sajnos a valóság ennél sokkal rosszabb fordulatot tartogat számukra.

Koszorúslányok (Super TV2, 19:00)

Ami a pasiknak a Másnaposok, az csajfronton a Koszorúslányok mozi. Annie-nek (Kristen Wiig) se pasija, se pénze és még a melóját is utálja. Viszont a barátnőjét imádja, aki bejelenti, hogy megkérték a kezét. Annie mindent megtesz, hogy tökéletes legyen a nagy nap, de sajnos a menyasszony új BFF-e valahogy mindent jobban intéz, mint ő. Tanulságos és szuper vicces egyszerre.

Rocketman (HBO, 20:00)

Taron Egerton már Tökiként ellopta a szíved, most pedig Elton John fiatalkori verziójában mutatja meg, hogy mennyire tehetséges. Ha szereted az önéletrajzi ihletésű filmeket – meg persze Elton évtizedek óta kedvenc slágereit – akkor kapcsolj az HBO-ra. Ne felejtsd el maxra tekerni a hangerőt!

Aquaman (HBO2, 21:40)

Oké, tudjuk, ezt a filmet akkor is megnéznéd, ha némafilm lenne és semmit nem értenél a sztoriból, mert végig félmeztelenül láthatod Jason Momoát. Erről viszont szó sincs, mert nagyon is menő a film története: Atlanna királynő beleszeret egy világítótorony őrébe és a kisfiúkat, Arthurt az egész vízi világ árgus szemekkel figyeli, hiszen jogosan őt illetné a trón.

Még több

Programajánló