Megérkezett a Stranger Things 4 előzetese!

Nem fogsz hinni a szemednek!

Megérkezett a Stranger Things 4 előzetese!

Ugye te is hatalmas Stranger Things fan vagy? Ezzel nem vagy egyedül, hiszen szó szerint az egész világ azt várja, hogy a drámaira sikerült 3. évad után hogy fog folytatódni Eleven és barátai kalandjai.

Vigyázat, a következőkben masszív spoiler-áradatba ütközhetsz!

Az előző évadzáró után elképesztő sok ember kiakadt, hogy az egyik legkedveltebb karakter, Hopper tragikus körülmények között meghalt. A fanok úgy gondolták, hogy Hopper hozta az igazán vicces vonalat a sorozatban, így elvesztése tuti, hogy rossz hatással lesz a folytatásra. A 4. évadot eddig hatalmas rejtély övezte, és szó szerint semmit nem tudtunk róla, csak annyit, hogy most januárban kezdődtek el a forgatások, és hogy az évad munkacíme az, hogy Tarecco. (??) Most viszont jön a csavar; a legújabb előzetesben, ami szó szerint MOST került fel YouTube-ra, Hopper életben van! Nem, nem olvastad félre, mindenki kedvence bizony él és virul, ám nem a legjobb körülmények között, az is biztos. A videó alapján Hawkins rendőrfőnöke valahol Oroszországban van és keményen dolgozik sok más emberrel egy vonatsín mellett… Csekkold:

Hát, az biztos, hogy most már mégjobban várjuk a 4. évadot! Te mennyire örülsz, hogy Hopper életben van? Nagyon, vagy elképesztően?

Még több

Programajánló