Ezeket a filmeket ne hagyd ki ma este

Az év legszerelmesebb hétvégéjén akkor is megtalálod a hangulatodhoz illő filmet, ha dől belőled a romantika vagy épp eleged van már a rózsaszín ködből.

Ezeket a filmeket ne hagyd ki ma este

A kis kedvencek titkos élete (TV2, 19:55)

Nem lehet kiakasztani nálad a cukiságmérőt? Ennek a mesének hidd el, sikerülni fog. Ha gondolkodtál már rajta, hogy vajon mihez kezdhet az idejével a cicád vagy a kutyusod, miután kiléptél az ajtón, akkor ez a mozi ad rá választ. Vajon tényleg ez történhet?

Nász-ajánlat (Viasat3, 21:00)

Tökéletes levezetés a nagy Valentin napozás után. Margaret (Sandra Bullock) megkeseríti az összes alkalmazottja életét, de nagyot fordul a kocka, amikor a kitoloncolás elől csak egy gyors kamuházasság mentheti meg. Andrew (Ryan Reynolds) siet a segítségére – bár nem teljesen saját akaratából -, hogy aztán egy családi hétvégézés után megváltozzon örökre a kapcsolati státuszuk.

Hamupipőke (HBO, 18:15)

Ha épp nem rajzfilmben nézed újra, akkor válts az élőszereplős verzióra, amiben a kedvenc gyerekkori történeted elevenedik meg. A sztorit már ismered, most viszont mesés kosztümökkel és helyszínekkel turbózták fel a Disney történetet. Éjfél előtt még simán belefér, nem?

Titkok könyvtára – A Szent Lándzsa küldetés (Filmcafe, 21:00)

Ha a romantika szigetéről már szívesen kicsekkolnál, keress más kalandokat ma estére. A világ megmentése most nem egy szuperhős, hanem egy könyvtáros kezében van, aki nemrég kapott állást. Az új munkahelyét jelentő könyvtárban azonban egy nem mindennapi kincset őriznek, amit most neki kell megvédenie, ha nem akarja, hogy az egész emberiség veszélybe kerüljön.

Elrabolva 2. (Prime, 21:00)

A pasid biztosan ezt a filmet választja majd a listáról, mert már az első része is az a tipikus izgalmas mozi volt, ami közben elfelejtesz még popcornt is enni. Bryan Mills (Liam Neeson) egyszer már megmentette elrabolt kislányát, de most ő kerül hatalmas bajba. Vajon a lánya is lesz annyira belevaló és bátor, hogy kiszabadítsa az apját?

Még több

Programajánló