10 alkalom, amikor egy vígjátékot nem bírtál ki könnyek nélkül

És nem azért, mert a nevetéstől sírsz…

10 alkalom, amikor egy vígjátékot nem bírtál ki könnyek nélkül

Fogadjunk, hogy neked is van egy kedvenc vígjátékod, amit hiába láttál már százszor, mindig ugyanúgy sírsz a nevetéstől, mint az első alkalommal, igaz? Na és olyat is tapasztaltál már, hogy beraksz egy vicces filmet, és a poénok mellett beüt egy brutál érzelmes rész is, amit nagyon nem láttál jönni? Meglepő, de ebből is van jó pár példa. A Buzzfeed pedig most megkérdezte az olvasóit, nekik mik a legemlékezetesebb sírós pillanatuk egy-egy vígjátékban. Olvass tovább, és csekkold a listát!

Koszorúslányok

„A barátnőmmel néztük a Koszorúslányokat, és szinte fetrengtünk a nevetéstől. Egészen addig, amíg elértük ahhoz a jelenethez, ahol Megan (Melissa McCarthy) közli Annie-vel (Kristen Wiig), hogy a saját hibájából szívás az élete, és hogy ideje összeszednie magát. Akkor a barátnőm és én is elkezdtünk bőgni, mivel annyira betalált nálunk ez a szitu.”

Szörny Rt.

„Mindegy, hányszor látom a Szörny Rt.-t, elsírom magam, amikor Sulley elbúcsúzik Bootól. Minden. Egyes. Alkalommal.”

Túl szexi lány

„Elpityeredtem amikor Renee leveszi a ruciját, és az alakformáló fehérneműjében nézi magát a tükörben. Nagyon rezonált velem az egész jelenet, mert pontosan tudom milyen, ha ilyen mélyen utálod a saját tested, és ez megakadályoz abban, hogy az legyél, aki igazán szeretnél lenni.”

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

„Összességében ez egy tök vidám film, szuper poénokkal és ikonikus dalokkal, de az utolsó jelenet a templomban? Mindig megkönnyezem.”

Kész katasztrófa

„A Kész katasztrófában a temetés-jelenettől folyton kész katasztrófa leszek. Tökre lejön, hogy Amy mennyire szerette az apját, és hogy a halála teljesen váratlanul érte. Nem bírom ki sírás nélkül.”

Apafej

„Tipikusan olyan vagyok, aki bármin képes elbőgni magát, főleg, ha filmekről van szó. Így egy első randira az Apafejet választottam, mert úgy voltam vele, hogy nincs rá esély, hogy ez megríkasson. Viszont amikor Adam Sandler karakterétől elvették a gyereket, egyszerűen zokogtam. Hoppá.”

Nász-ajánlat

„A Nász-ajánlat végére mindig elérzékenyülök, amikor Andrew besétál az irodába, hogy elmondja Margaretnek, hogy tényleg szereti.”

Doktor Szöszi

„Folyton meghat, mikor Elle megnyeri az ügyet tök egyedül, miután Callahan professzor olyan gusztustalanul viselkedik vele. ”

Ted

„Miután kiderült, hogy Ted annyira szereti Johnt, hogy szó szerint elutasítja, hogy elrabolják, mert ő csak John macija akar lenni, gyakorlatilag álomba sírtam magam.”

Jumanji – Vár a dzsungel

„Zokogtam a Jumanji végén. Mert ugye kiderül, hogy Alex az őt megmentő lány után nevezte el a kislányát. Annyira édes volt és megható, hiszen nemcsak a megbecsülését mutatta ki ezzel a srác, hanem azt is, milyen sokat fejlődött a történet alatt.”

Még több

Programajánló