A legjobb filmek a péntek esti lazításhoz

Ha ma este egy nyugis estét tervezel, akkor mutatjuk, melyik filmet válaszd hozzá!

A legjobb filmek a péntek esti lazításhoz

Step Up (Filmcafe, 21:00)

Channing Tatum és Jenna Dewan ennek a filmnek a forgatása alatt jöttek össze. Channing Tylert alakítja, aki egy árva, viszont nagyon jól táncol. Egyszer balhéba keveredik, és ezért a bíróság közmunkára ítéli. Egy művészeti suliban kell letöltenie a büntetését takarítóként. Megismeri Norát, aki felfigyel rá és a tánctudására. Végül pedig Tyler helyettesíti Nora partnerét egy táncos projektben.

Aquaman (HBO2, 21:20)

Nagy Jason Momoa fan vagy? Ebben a filmben az ifjú Arthurt alakítja, akinek az édesapja egy világítótoronyban dolgozik őrként. Egyik nap apja rábukkan egy sebesült lányra, akiről később kiderül, hogy Atlantisz hercegnője és azért menekült el, mert meg szerették volna házasítani akarata ellenére. Végül egymásba szeretnek és megszületik fiuk, Arthur, akinek meg kell vívnia a trónért. A szigonyt is így kapja meg, ami Aquamanné változtatja.

300 (Film+, 23:20)

Ha a pasid is otthon tölti a ma estét, akkor ezt a mozit ő is biztosan imádni fogja. Ez egy szuper történelmi film, ami a görög-perzsa háborút dolgozza fel Gerard Butler főszereplésével. Az első komoly összecsapást a Thermopülai-szorosnál Leonidas spártai király vezeti a kis létszámú seregével. Végül pedig 300 katonájával harcol az utolsó pillanatig a perzsák ellen.

Anyák elszabadulva (Viasat3, 23:25)

Négy anyát összehoz, hogy a gyerekeik egy suliba járnak. Egyszer kitalálják, hogy csapnak egy csajos estét, ahol a férjek és a gyerekek nélkül pletykálhatnak. Végül a sok alkoholnak köszönhetően egy hatalmas buliba csap át az este. A party hangulatot fokozza, hogy a dolgok teljesen elszabadulnak. Sőt a férjek, akik a gyerekekre vigyáznak is problémákkal szembesülnek a bébiszitterkedés során…

Még több

Programajánló