Gonosz csaj karakterek, akiket titkon imádsz

Talán még az örök jó főszereplőknél is jobban.

Gonosz csaj karakterek, akiket titkon imádsz

Amióta a Disney lehozta Demóna sztoriját Angelina Jolie-val, teljesen más szemmel nézel te is a főgonoszokra? Szerencsére egyre izgalmasabb és mélyebb jellemábrázolást kapnak a bad-ass hősök is, ezzel pedig sokszor simán kiütik a nyeregből a jókislányokat. Neked ki a kedvenced a listáról?

Cate Blanchett – Thor: Ragnarok

Thor gonosz nővérét még akkor is nehéz utálni, ha kegyetlen módon miatta veszítette el Chris Hemsworth karaktere az egyik szemét. Egyszerűen annyira magabiztos és úgy sugárzik belőle a girl power, hogy egy kicsit jó lenne elhappolni a személyiségéből.

via GIPHY

Margot Robbie – Öngyilkos osztag

Teljesen őrült és kiszámíthatatlan, ráadásul simán kinyír bárkit, ha az útjába akad. Nem valami vonzó, de Margot Robbie éppen a szerethető és idegesítő határvonalán hozza le a cukkin kattant Harley Quinnt, amit mi rajongással, Hollywood pedig egy szólófilmmel jutalmazott.

via GIPHY

Yvonne Strahovski – A szolgálólány meséje

A sztori előrehaladtával egy fokkal emberibb tempóra vált, de a sorozat elején egy igazi rohadéknak számít Serena Joy Waterford. Miért imádod mégis titokban? Mert a legsötétebb pillanatában is érződik rajta, hogy messze az ő története a legizgalmasabb az összes szereplőé közül.

via GIPHY

Angelina Jolie – Demóna

Minden gonoszok főgonoszának hitted az eredeti mesében, majd megnézted mi van az érem másik oldalán és a csodás Angie-t találtad? Nagybetűs szerelem ez a karakter és ezt a szarvakkal felturbózott kegyetlennek tűnő álarc sem tudja elrontani.

via GIPHY

Lena Headey – Trónok harca

Mindegy, hogy azok közé tartozol-e, akik szerint a GoT befejezése a sorozat meggyalázása volt vagy sem, Cersei Lannister örökre a kedvenceid között foglal helyet. Miért vagyunk biztosak benne? Mert nála elegánsabban senki sem tud hidegvérrel bosszút állni.

via GIPHY

Rachel McAdams – Bajos csajok

Regina George. A plasztikok királynője és a suli sztárja. Valld csak be, hogy tiniként egy kicsit még irigyelted is, hogy a gonoszsága ellenére – ami azért bőven túlmutatott a gimis átlagnál – ennyire népszerű tudott lenni!

via GIPHY

Még több

Programajánló