Ezekkel a filmekkel dobd fel az estéd

Ha kuckózást terveztél mára.

Ezekkel a filmekkel dobd fel az estéd

Hófehér és a vadász (TV2, 19:55)

Kristen Stewart első nagy dobása a Twilight után, ami alapból sikerre volt ítélve olyan nevek mellett, mint Charlize Theron és Chris Hemsworth. A klasszikus Hófehérke sztorit kicsit leporolták és a hercegnőnek egy sokkal vagányabb és bátrabb karaktert adtak. Arról nem beszélve, hogy a Vadász a mellékszerepből a mozi kedvencévé lépett elő. Egyszerre csajos és dark.

Harry Potter és a félvér herceg (Viasat3, 21:00)

Bármelyik epizódot is vetítik éppen, te biztosan megnézed? Akkor igazi Potter fanatikus vagy és már kívülről tudod, hogy ez a rész tele van romantikával és szerelmi drámával, de ugyanúgy nem hiányozhat belőle a Sötét Nagyúr árnyéka sem, ami átjártja az egész filmet.

A nemzet aranya (Film+, 20:20)

Nicolas Cage egy megrögzött kutató bőrébe bújik, aki az egész életét arra tette fel, hogy egy különleges kincs nyomára bukkanjon. A főhős családjának legendája szerint az Amerika Függetlenségi háború idején egy hatalmas arany-tartalékot rejtettek el valahol. Ugye nem is kérdés, hogy nem csak egy ember akarja rátenni a kezét a mesés vagyonra?

Grimm (amc, 18:50)

A két Grimm testvér, Jacob (Heath Ledger) és Wilhelm (Matt Damon) a hatóságok elől menekülnek, amikor hirtelen saját fantáziájuk mesevilágában találják magukat. Azonban nem gyereknek való álomba csöppennek, hiszen az ellenségük a gonosz Tükör Királynő.

Álommeló (FilmBox Prémium, 19:20)

Jennifer Lopez Maya szerepében egy áruházban dolgozik és arra gyúr, hogy évek után végre megcsípjen egy előléptetést. Viszont képzettség hiányában visszapattan, ami egyből el is veszi az önbizalmát. Egy ügyes kis trükkel mégis egy menő multinál találja magát, ahol sztár szakértőként kezelik és rajonganak érte. Kérdés, hogy meddig mehet el a kamura épített karrierútján.

Még több

Programajánló