5 szuper film a vasárnapi lazuláshoz

Soroljuk, milyen mozi várja, hogy ma este megnézd. Melyiket választod?

5 szuper film a vasárnapi lazuláshoz

Vasember 3. (RTL Klub, 20:30)

A Végjáték óta te is másként nézed már a Vasember filmeket? Ebben a részben Tony Stark (Robert Downey Jr.) félreteszi Vasember páncélját és végre a magánéletére koncentrál. A régi emlékektől viszont nem tud szabadulni, ahogy az álmatlan éjszakáktól sem, ezért nem is kérdés, hogy újra szuperhősként tér vissza, amikor merényletsorozat éri a várost.

 

Érkezés (Viasat3, 21:00)

Az összes földönkívülis filmben alap valamiért, hogy képes az ember kommunikálni velük. Éppen ezért igazi felüdülés az Érkezés mozi, ahol nem csak azt tudod meg, mi történne, ha földönkívüli élet jelenne meg a Földön, de azt is, hogyan értenénk velük szót. Ez a film a pasidat is érdekelni fogja, ne felejts el szólni neki.

 

A csajok háborúja (prime, 19:00)

Megkérték a kezed és a gyerekkori BFF-ed pont ugyanazon a napon és ugyanarra a helyszínre szervezi az esküvőjét. Borzalmas még elképzelni is? Szegény Liv (Kate Hudson) és Emma (Anne Hathaway) ezzel szembesül és ez alaposan kikezdni a barátságukat. Vajon végül ki mondja ki a boldogít igent az álomlagzin?

 

Csillag születik (HBO, 21:35)

Tudtad, hogy a fél világ azért hitte azt, hogy Bradley Cooper és Lady Gaga titokban kavarnak, mert annyira hibátlanul játszották a szerelmespárt ebben a filmben? Sőt, még az Oscaron is ráhúztak egy kicsit, szóval rendesen kattogtak rajta a fanok. De ne csak ezért, hanem a gyönyörű dalokért és a szívszorító sztoriért is nézd meg még ma!

 

A sötét lovag – Felemelkedés (Film+, 20:30)

Nyolc éve tűnt el Batman és senki sem tudja, hogy merre járhat, ráadásul mindenki bűnözőként kezeli. Gotham pedig a segítsége nélkül is képes fenntartani a békét, legalábbis egy darabig… Azonban egy maszkos ellenség megjelenése előcsalogatja Batmant a rejtekhelyéről.

Még több

Programajánló