A Trónok harca sztárja is csatlakozik a Witcher második évadához

Szuper hír!

A Trónok harca sztárja is csatlakozik a Witcher második évadához

Azt már te is biztosan tudod, hogy Henry Cavill szuper fantasy-sorozatát, a The Witchert mindenképpen folytatja a Netflix. Ami persze egyrészt azt jelenti, hogy a dögös sztár ismét eltölt egy kis időt majd Magyarországon. De emellett azt is, hogy a sokkal logikusabbra beígért (és végre az eredeti könyvek sztorijaival foglalkozó) második évadhoz egy csomó új karakterrel is találkozhatsz.

A Netflix pedig már be is castingolta a szereplőgárda vadiúj tagjait, a színészek nevét pedig Twitteren tette közzé:

„A Kontinens egy kicsit nagyobb lett. Íme a Witcher második évadának új szereplői:”

Ha az egyik név ismerősnek tűnik, akkor az nem véletlen. Kristofer Hivju, aki a Trónok harcában Tormundot alakította az egyik fantasy-soriból a másikba igazolt át, és ezúttal Nivellent fogja megformálni. Fogadjunk, hogy te is imádtad a Vadak vezetőjét, aki hiába ostromolta szerelmével Brienne-t. És aki amúgy Jon Snow egyik legjobb barátja lett a sorozat végére. Kirstofer valószínűleg a Witcherben is hasonlóan szerethetően fogja játszani a szerepét, úgyhogy elég jó hír, hogy csatlakozott a casthoz.

Bár az, hogy pontosan milyen is lesz majd Kristofer a Witcher folytatásában, azt csak jövőre tudhatod meg, hiszen a Netflix 2021-re tűzte ki a második szezon premierét.

Még több

Programajánló