Bréking: A negyedik évad után távoznak a Riverdale sztárjai!

Ez biztosan nagyon durván megváltoztatja a sorozatot…

Bréking: A negyedik évad után távoznak a Riverdale sztárjai!

Képzeld, tegnap érkezett a hirtelen és elképesztően sokkoló bejelentés, hogy bár a Riverdale nem ér véget a negyedik évadával, de két irtó fontos szereplő már nem lesz benne a folytatásban. Egészen pontosan Skeet Ulrich és Marisol Nichols dobbantottak a soriból, ami azt jelenti, hogy FP Jones és Hermione Lodge nem térnek vissza az ötödik szezonra.

A hírt a TVLine magazin tudta meg először, aminek Skeet és Marisol is nyilatkoztak a távozásukról. „Elképesztően hálás vagyok a Riverdale-nek az új barátaimért, akik nagyon fognak hiányozni most, hogy nem láthatom majd őket minden nap. Büszke vagyok, hogy egy ilyen tehetséges csapat tagja lehettem, de úgy döntöttem, hogy ideje továbblépnem új, kreatív lehetőségek felé”– magyarázta a kilépése okait a sori dögös apukáját alakító színész, aki Instagramra is posztolt a dologról. Itt a a fanok támogatását és szeretetét köszönte meg Skeet.

„Fantasztikus volt Hermione Lodge-ot életre kelteni olyan kollégák mellett, akik a családommá váltak. Rengeteg mindent éltünk meg együtt, jókat és rosszakat is. És tényleg a mi rajongóink a legszuperebbek. Várom már az életem következő fejezetét, és izgatott vagyok a jövővel kapcsolatban”– olvasható Marisol közleményében.

Annyi jó hírünk viszont van, hogy bár a két színész kilépett a Riverdale-ből, a távozásuk nem végleges. „Hálás vagyok Skeetnek és Marisolnak a csodálatos munkájukért, amit az elmúlt négy évben nyújtottak. A legjobbakat kívánom nekik a továbbiakban. A karaktereik mindig közel maradnak majd a szívünkhöz, és persze bármikor visszatérhetnek Riverdale-be– nyilatkozta a sorozat kreátora, Roberto Aguirre-Sacasa a Deadline-nak. Ami pedig ugyebár azt jelenti, hogy azt már tutira nem kell végignézned, hogy FP vagy Hermione meghal. Ez az utóbbi epizódok után egy totál pozitív infó, nem?

Még több

Programajánló