Itt a bizonyíték, hogy kamu a Riverdale karakterének betegsége

A sorozat spin-offja miatt derült ki!

Itt a bizonyíték, hogy kamu a Riverdale karakterének betegsége

Azt már nyilván megszoktad, hogy ha az elejétől fogva követed, és még mindig kitartóan nézed a Riverdale-t, hogy a sorozat írói egyszerűen imádják félrevezetni a nézőket. Nem, most épp nem Jughead látszólagos „haláláról” van szó, hanem egy másik karakter sorsáról. Értelemszerűen, csak akkor olvass tovább, ha up to date vagy a részekkel (vagy nem érdekelnek a spoilerek)!

Szóval az megvan, hogy néhány epizóddal korábban kiderült, hogy Veronica apja, Hiram Lodge (Mark Consuelos) halálos betegségben szenved? Egy meg nem nevezett idegrendszeri kór támadta meg a szervezetét, és már most haldoklik. És bár tudjuk, hogy Hiramet nem kell félteni, ha a környezete manipulálásáról van szó, eddig úgy tűnt, az egészsége tényleg veszélyben van: remegett a keze, mindenki aggódik érte, és még Veronica is tűzszünetet hirdetett.

Csakhogy, az a helyzet, hogy egyre biztosabb, hogy ez a betegség csak egy újabb színjáték Hiram részéről. És hogy miből gondoljuk mindezt? Képzeld, a Riverdale spin-offjának, a Katy Keene-nek a főszereplője, Lucy Hale (igen, ő játszotta a Pretty Little Liarsben Ariát) kotyogta ki a titkot. Amikor a Buzzfeed megkérdezte tőle, kik tesznek majd látogatást a Katy Keene-ben a Riverdale szereplői közül, Lucy ezt válaszolta: „Vannak jó néhányan, akik felbukkannak majd. És szerintem pár név már ki is derült…az egyik például Hiram Lodge.

Ez így magában semmi extra, de ha megtoldjuk azzal az infóval, hogy a spin-off 5 évvel később játszódik az eredeti sori eseményei után, akkor szinte biztos, hogy Hiram nagyon nem haldoklik ebben az évadban. Hiszen évekkel később szerepelni fog a Katy Keene-ben.

Plusz, amúgy Lucy-n kívül a sori másik sztárja, Roberto Aguirre-Sacasa is utalt valami nagyon hasonlóra korábban. Ő ugyanis azt mondta, hogy Katy pasija egy bokszmeccsbe keveredik majd valakivel Riverdale-ből. És ki szeret random bokszmeccsekbe bonyolódni fiatal srácokkal? Bár félreérthetően hangzik, de a válasz egyértelmű: Hiram

Úgyhogy, ha azt nem is tudni pontosan, mit fog csinálni Veronica apja a Katy Keene-ben, az tuti, hogy a mostani Riverdale-epizódokban még hatalmas Hiram-drámákra számíthatsz.

Még több

Programajánló