„Megcsalt a férjem, így álltam bosszút rajta”

„Ott akartam megütni, ahol a legjobban fáj neki. A pénztárcájánál.”

„Megcsalt a férjem, így álltam bosszút rajta”

Egy Mel nevű nő az ausztrál Whimn magazinnak mesélte el nem mindennapi történetét. Melt ugyanis a férje megcsalta, de a nő nem hagyta magát, és bosszút állt rajta. Mel azt mondja, hogy a kapcsolatuk az első perctől kezdve tökéletes volt – egészen addig, amíg a férjét elő nem léptették a munkahelyén. Onnantól kezdve folyamatosan utaznia kellett Kanada és az Egyesült Államok között, volt, hogy egy héten kétszer is.

„Tudtam, hogy ez az új életvitel problémát fog okozni a kapcsolatunkban, de ez egy hatalmas lehetőség volt a számára, és persze pénzben is jól jött ez a váltást.” A férfi rendkívül anyagias volt, úgyhogy Mel már csak a fizetésemelés miatt sem akarta, hogy nemet mondjon az állásra.

„Azt hittem, hogy a házasságunk szilárd alapokon áll, és hogy megbirkózunk a helyzettel. De tévedtem” – írta Mel, majd hozzátette, hogy férjével szépen lassan eltávolodtak egymástól. Mikor végre otthon volt, a férfi egyre több időt kezdett a számítógép előtt tölteni. És bár azt mondta Melnek, hogy otthon is dolgoznia kell, a nő érezte, hogy valami nincs rendben.

Egy este aztán a férfi laptopozás közben elaludt, és mikor Mel éppen lecsukta volna a laptop fedelét, hirtelen egy üzenetet pillantott meg a képernyőn:

„Hiányzol, siess haza!”

A nő ekkor fogta a laptopot és óvatosan átment vele egy másik szobába. „Elkezdtem olvasni a hónapokra visszanyúló üzenetváltásokat. Martynak nem csak barátnője volt, konkrétan együtt élt egy nővel Kanadában. Annyira dühös lettem, hogy remegni kezdett a kezem.”

Mel rögtön elhatározta, hogy bosszút fog állni csalfa férjén. Először kapcsolatba akart lépni a kanadai barátnővel, de aztán rájött, hogy ez nem lenne elég: „Ott akartam megütni, ahol a legjobban fáj neki. A pénztárcájánál.”

Amikor a férj ismét Kanadába utazott, a nő felkeresett egy ingatlanügynököt, és meghirdette férjével közös házukat – durván a piaci ár alatt. Mindezt azért tudta a férj beleegyezése nélkül megtenni, mert Marty a ház vásárlásakor az adókedvezmény miatt a felesége nevére íratta azt. Egy fiatal pár rögtön jelentkezett is a hirdetésre, nem hittek a szemüknek, mikor meglátták, hogy milyen áron találhatnak új otthon. Mel nyélbe is ütötte az üzletet, a férje távollétében rendkívül olcsón szabadult meg hatalmas, medencés családi házuktól, majd fogta az ingatlanért kapott pénzt, és elutazott belőle a barátnőivel.

„Nem voltam ott, amikor a férjem megérkezett, pedig szerettem volna látni az arcát, mikor megtudta, hogy már idegenek laknak az otthonába.” A férfi az eset óta végleg Kanadába költözött, és együtt él az új barátnőjével.

Még több

Programajánló