2020.03.17.@ 06.03

„Megcsalt a férjem, így álltam bosszút rajta”

„Ott akartam megütni, ahol a legjobban fáj neki. A pénztárcájánál.”

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Megcsalt a férjem, így álltam bosszút rajta”

Egy Mel nevű nő az ausztrál Whimn magazinnak mesélte el nem mindennapi történetét. Melt ugyanis a férje megcsalta, de a nő nem hagyta magát, és bosszút állt rajta. Mel azt mondja, hogy a kapcsolatuk az első perctől kezdve tökéletes volt – egészen addig, amíg a férjét elő nem léptették a munkahelyén. Onnantól kezdve folyamatosan utaznia kellett Kanada és az Egyesült Államok között, volt, hogy egy héten kétszer is.

„Tudtam, hogy ez az új életvitel problémát fog okozni a kapcsolatunkban, de ez egy hatalmas lehetőség volt a számára, és persze pénzben is jól jött ez a váltást.” A férfi rendkívül anyagias volt, úgyhogy Mel már csak a fizetésemelés miatt sem akarta, hogy nemet mondjon az állásra.

„Azt hittem, hogy a házasságunk szilárd alapokon áll, és hogy megbirkózunk a helyzettel. De tévedtem” – írta Mel, majd hozzátette, hogy férjével szépen lassan eltávolodtak egymástól. Mikor végre otthon volt, a férfi egyre több időt kezdett a számítógép előtt tölteni. És bár azt mondta Melnek, hogy otthon is dolgoznia kell, a nő érezte, hogy valami nincs rendben.

Egy este aztán a férfi laptopozás közben elaludt, és mikor Mel éppen lecsukta volna a laptop fedelét, hirtelen egy üzenetet pillantott meg a képernyőn:

„Hiányzol, siess haza!”

A nő ekkor fogta a laptopot és óvatosan átment vele egy másik szobába. „Elkezdtem olvasni a hónapokra visszanyúló üzenetváltásokat. Martynak nem csak barátnője volt, konkrétan együtt élt egy nővel Kanadában. Annyira dühös lettem, hogy remegni kezdett a kezem.”

Mel rögtön elhatározta, hogy bosszút fog állni csalfa férjén. Először kapcsolatba akart lépni a kanadai barátnővel, de aztán rájött, hogy ez nem lenne elég: „Ott akartam megütni, ahol a legjobban fáj neki. A pénztárcájánál.”

Amikor a férj ismét Kanadába utazott, a nő felkeresett egy ingatlanügynököt, és meghirdette férjével közös házukat – durván a piaci ár alatt. Mindezt azért tudta a férj beleegyezése nélkül megtenni, mert Marty a ház vásárlásakor az adókedvezmény miatt a felesége nevére íratta azt. Egy fiatal pár rögtön jelentkezett is a hirdetésre, nem hittek a szemüknek, mikor meglátták, hogy milyen áron találhatnak új otthon. Mel nyélbe is ütötte az üzletet, a férje távollétében rendkívül olcsón szabadult meg hatalmas, medencés családi házuktól, majd fogta az ingatlanért kapott pénzt, és elutazott belőle a barátnőivel.

„Nem voltam ott, amikor a férjem megérkezett, pedig szerettem volna látni az arcát, mikor megtudta, hogy már idegenek laknak az otthonába.” A férfi az eset óta végleg Kanadába költözött, és együtt él az új barátnőjével.

Címkék: házasság hűtlenség kapcsolat megcsalt megcsalt nő sztori történet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Programajánló

Idén te is ott lehetsz a Met-gálán!

Idén te is ott lehetsz a Met-gálán!

Sosem hittük volna, hogy ezt mondjuk, de talán van előnye is a koronavírusnak...

5 film, hogy ne unatkozz a karanténban ma este

Csekkold le, miért érdemes bekapcsolni a tévét!

A legjobb filmek szombat este a tévében

Ma sem hagyunk szuper filmajánló nélkül!

5 film, hogy szuperül teljen a péntek estéd

#MaradjOtthon és nézz ma este is tévét – különösen jó a felhozatal!

Jön az első online tehetségkutató?

Úgy tűnik, Katy Perry nem veszíti el munkáját és otthonról zsűrizhet.

Ezek az újdonságok jönnek áprilisban a Netflixre

A Netflix gondoskodik róla, hogy ne unatkozz!

4 film, hogy csodásan teljen a vasárnap estéd

#maradjonotthon és #nézzegyszuperfilmet!

Mit nézz péntek este a TV-ben?

Romantika és rettegés – nagyjából ez vár rád, ha a ma estédet a tévé előtt szeretnéd tölteni. Mutatjuk, melyek azok a filmek, amiket semmiféleképpen ne hagyj ki.

Március 28-tól vár az Anya magazin!

Keresd az újságárusoknál a magazint, aminek minden témája anyákra van hangolva. Címlapon az inspiráló Mádai Viviennel!

5 film, amitől azonnal jobb lesz a kedved

Ideje kiszakadni kicsit a koronavírus-parából!

5 szuper sorozat, amit most végre lesz időd megnézni

Ideje csekkolni a sorikat, amikről mindenki beszél!

Indul a Cosmo 15 napos filmes kihívása!

Készen állsz valami nagyon izgalmasra?