2020.03.17.@ 06.03

„Megcsalt a férjem, így álltam bosszút rajta”

„Ott akartam megütni, ahol a legjobban fáj neki. A pénztárcájánál.”

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Megcsalt a férjem, így álltam bosszút rajta”

Egy Mel nevű nő az ausztrál Whimn magazinnak mesélte el nem mindennapi történetét. Melt ugyanis a férje megcsalta, de a nő nem hagyta magát, és bosszút állt rajta. Mel azt mondja, hogy a kapcsolatuk az első perctől kezdve tökéletes volt – egészen addig, amíg a férjét elő nem léptették a munkahelyén. Onnantól kezdve folyamatosan utaznia kellett Kanada és az Egyesült Államok között, volt, hogy egy héten kétszer is.

„Tudtam, hogy ez az új életvitel problémát fog okozni a kapcsolatunkban, de ez egy hatalmas lehetőség volt a számára, és persze pénzben is jól jött ez a váltást.” A férfi rendkívül anyagias volt, úgyhogy Mel már csak a fizetésemelés miatt sem akarta, hogy nemet mondjon az állásra.

„Azt hittem, hogy a házasságunk szilárd alapokon áll, és hogy megbirkózunk a helyzettel. De tévedtem” – írta Mel, majd hozzátette, hogy férjével szépen lassan eltávolodtak egymástól. Mikor végre otthon volt, a férfi egyre több időt kezdett a számítógép előtt tölteni. És bár azt mondta Melnek, hogy otthon is dolgoznia kell, a nő érezte, hogy valami nincs rendben.

Egy este aztán a férfi laptopozás közben elaludt, és mikor Mel éppen lecsukta volna a laptop fedelét, hirtelen egy üzenetet pillantott meg a képernyőn:

„Hiányzol, siess haza!”

A nő ekkor fogta a laptopot és óvatosan átment vele egy másik szobába. „Elkezdtem olvasni a hónapokra visszanyúló üzenetváltásokat. Martynak nem csak barátnője volt, konkrétan együtt élt egy nővel Kanadában. Annyira dühös lettem, hogy remegni kezdett a kezem.”

Mel rögtön elhatározta, hogy bosszút fog állni csalfa férjén. Először kapcsolatba akart lépni a kanadai barátnővel, de aztán rájött, hogy ez nem lenne elég: „Ott akartam megütni, ahol a legjobban fáj neki. A pénztárcájánál.”

Amikor a férj ismét Kanadába utazott, a nő felkeresett egy ingatlanügynököt, és meghirdette férjével közös házukat – durván a piaci ár alatt. Mindezt azért tudta a férj beleegyezése nélkül megtenni, mert Marty a ház vásárlásakor az adókedvezmény miatt a felesége nevére íratta azt. Egy fiatal pár rögtön jelentkezett is a hirdetésre, nem hittek a szemüknek, mikor meglátták, hogy milyen áron találhatnak új otthon. Mel nyélbe is ütötte az üzletet, a férje távollétében rendkívül olcsón szabadult meg hatalmas, medencés családi házuktól, majd fogta az ingatlanért kapott pénzt, és elutazott belőle a barátnőivel.

„Nem voltam ott, amikor a férjem megérkezett, pedig szerettem volna látni az arcát, mikor megtudta, hogy már idegenek laknak az otthonába.” A férfi az eset óta végleg Kanadába költözött, és együtt él az új barátnőjével.

Címkék: házasság hűtlenség kapcsolat megcsalt megcsalt nő sztori történet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Programajánló

Dobj el mindent, itt Az Esernyő Akadémia 2. évadának előzetese!

Dobj el mindent, itt Az Esernyő Akadémia 2. évadának előzetese!

Ha bírtad az elsőt, szorozd meg kettővel a július 31-én debütáló új évadot!

Egy évad után véget ér a Riverdale spin-offja

Úgy tűnik, nem sikerült elég jól...

Zac Efron felismerhetetlen a Netflix új műsorában

Zac egy utazós műsort fog vezetni a Netflixen.

Filmek, amikért érdemes ma este bekapcsolni a tévét

Nem bánod meg, ha ma otthon maradsz!

4 kihagyhatatlan film szombat estére

Ezért megéri kihagynod a ma esti bulit!

5 alkalom, amikor a filmkészítők nem értették, hogyan működik az idő

Se sorozatoknak, se filmeknek nem sikerült nyomon követni a saját idejük múlását.

Az 5 legjobb film a péntek esti lazítás mellé

Semmi másra nem vágysz, mint lehuppanni a tévé elé péntek este? Akkor mutatjuk, hova érdemes kapcsolnod!

Beperelik a Netflixet Millie Bobby Brown új filmje miatt

Millie új filmjében Henry Cavill is szerepel.

5 film, aminek majdnem lett folytatása

Majdnem megvalósult néhány extrán vad ötlet!

Új infók érkeztek a Jóbarátok folytatásról

Lisa Kudrow és Jennifer Aniston körvonalazták, mire számíthatunk.