Megjelent a legújabb Well&fit!

Otthon sem kell lemondanod a mozgásról és a diétáról, és erről a legfrissebb Well&fit lapszám gondoskodik! Keresd az újságárusoknál, címlapon az inspiráló Iszak Esztivel!

Lehet, hogy egy időre offolnod kell a kedvenc edzőtermed a jelenlegi helyzet miatt, de ugye tudod, hogy ettől még nem maradsz egyedül a fitt terveiddel? A Legújabb Well&fit lapszámhoz ráadásul Bombus Energiaszeletet csomagoltunk, rögtön két ízben, hogy legyen mivel megjutalmaznod magad edzés után.

Az önbizalomtuningról címlaplányunk, Iszak Eszti gondoskodik, aki azt is elmeséli interjúnkban (22. oldal), hogyan erősítette meg az önszeretetét a mozgáson keresztül. És lehet, hogy most nem utazhatsz, viszont Eszti Balin szerzett-fitt tapasztalatai és kalandjai mindenképpen kárpótolnak, és erőt adnak neked is.

Például a diétádhoz – különösen akkor, ha sokszor úgy érzed, már egy pohár víztől is hízol. Cikkünkben (46. oldal) pont ezt a témát járjuk körül alaposan. A pároddal együtt szabadulnál meg a felesleges kilóktól? Ha rajtunk múlik, sikeresen teljesítitek a kihívást (56. oldal)! Akkor se aggódj, ha eddig nem a ti terepetek volt a böjtölés, Akaraterő 2.0 című cikkünkben (74.) ugyanis eláruljuk, miért tesz jót a lelkednek (és hidd el jót tesz!), ha a mértékletességen keresztül erősíted az akaraterődet!

Persze nem feledkeztünk meg a csajos énedről sem! Ha mostanában nem érzed az illatod, hiába használod a legfinomabb parfümöket és testápolókat, ideje pihenőre küldeni az orrod, mi pedig azt is eláruljuk, mindezt hogyan kivitelezd jól (64. oldal). Arra az esetre pedig, ha a körmödre is ráfér egy kis erősítés, és nem feltétlenül csak a sport miatt, olvasd el szépségszerkesztőnk legjobb tippjeit a 66. oldalon!

Ne felejtsd el, mi otthon is veled vagyunk! Szerezd be az új Well&fitet, címlapon Iszak Esztivel, és meríts erőt abból, hogy továbbra is dolgozol az álmaidon – és persze az alakodon!

Még több

Programajánló