2020.03.18.@ 12.03

„A férjem véletlenül bekapcsolta a videó chatet, miközben megcsalt”

Egy elképesztően durva és egyben igaz sztori.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„A férjem véletlenül bekapcsolta a videó chatet, miközben megcsalt”

„A férjem és én egy látszólag elképesztő harmonikus házasságban éltünk több éven keresztül. Ő azonban sokat utazott, ami nagyon nehéz volt, de kibírtam, mert úgy gondoltam, hogy a szerelmünk a legfontosabb. Az egyik üzleti útja alatt egy hatalmas csokor liliomot hozott nekem a futár, ami előtt értetlenül álltam. Matt ugyanis mindig rózsát küldütt nekem. Persze felhívtam és megköszöntem a liliomokat, amin ő picit meglepődött, de persze együtt röhögtünk, szóval nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Amikor hazajött, közölte velem, hogy mostantól havonta egy hétvégére sajnos muszáj Szingapúrba utaznia, mert fontos konferenciákon kell részt vennie, a főnöke pedig ragaszkodik hozzá, hogy ott legyen. Persze rábólintottam, hiszen mit is tehettem volna, ő pedig hálás volt, amiért ilyen megértő vagyok. Innentől kezdve havi egy hétvégét teljesen egyedül töltöttem, az egyik ilyen alkalomkor pedig egyszer csak csörgött a telefonom. Matt volt az, videóhívást kezdeményezett, szóval nagyon megörültem.

Szia drágám, mi a helyzet?” – szóltam bele a telefonba, de senki nem válaszolt, ráadásul csak feketeséget láttam. Egyszer csak egy női hangot hallottam:

“Matt, te annyira vicces vagy!”

Ezután érkezett is válasz a férjemtől:

Gyere, menjünk az én lakásomra!” 

Ezután megszakadt a kapcsolat és visszahívni sem tudtam. A kezem remegett, az egész testem zsibbadt, fogalmam sem volt, hogy mi történik velem. Felhívtam a legjobb barátomat, és elmondtam neki, mi történt. Azt mondta, hogy szerezzek több bizonyítékot, csekkoljam a laptopját. Így is tettem, amit pedig ott találtam, még szörnyűbb volt, mint a véletlen videóhívás. Egy telefonszámot rengetegszer hívott az elmúlt hónapokban, szóval kimásoltam, és kidobott egy Facebook profilt. Egy bizonyos Lili volt az, akinek az egész oldala tele volt közös, romantikus, szerelmes képekkel az én férjemmel. Ezen kívül egy rakás számlát is találtam virágküldő szolgálattól, persze csak liliomról. Így már minden világos lett. A liliom, amit pár hónappal ezelőtt kaptam, nem is nekem volt szánva, hanem az új barátnőnek, LILINEK. Az egész világom összedőlt pár perc leforgása alatt. Újra felhívtam a legjobb barátomat, aki segített elvinni az összes cuccomat hozzá. A következő héten semmire nem válaszoltam Mattnek, pár héttel később viszont visszamentünk a haverommal, és az egész lakásban szétszórtunk egy rakás liliomot. Az egykori közös ágyunkra viszont tettem egy szál rózsát, arra az oldalra, ahol én aludtam anno, és ott hagytam egy kis üzenetet:

„A régi virágodtól az újnak” 

Matt azóta se érti, hogy honnan tudtam meg, hogy megcsalt…”

Címkék: feleség férj kapcsolat megcsalás szerelem virág

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Programajánló

Ezekkel a filmekkel zárd le nyugiban a hetet

Ezekkel a filmekkel zárd le nyugiban a hetet

Zárd a hetet extra adag lazulással: egy szuper mozi és egy nagy adag otthoni popcorn!

Ezekért a filmekért érdemes este bekapcsolni a tévét

Kint leszakadt a hó és brutál hideg van. Még szép, hogy bekuckózol egy kis moziestre, nem? Mutatjuk az 5 legjobb választást ma estére!

Barbie tényleg egy nőre cserélte Kent?

A netezők szerint Barbie-nak barátnője van!

Befutott A fiúknak, akiket valaha szerettem 3 előzetese, dobj el mindent!

És már a film premierjének pontos dátumát is elárulták!

Imádjuk a Netflix nagy éves előzetesét

Dobj el mindent, hozz egy finom kávét és merülj el a Netflix egész évet átölelő előzetesében, amiben legnagyobb kedvenceid is felbukkannak majd.

Ilyen lesz a Fekete Párduc 2 Chadwick Boseman nélkül

Bár Chadwick mindenkinek hiányozni fog, úgy tűnik, jó kezekben van a folytatás.

4 fontos utalás a Bridgertonból, amit biztosan nem vettél észre

A sorozat tele van Easter Eggekkel az eredeti regényekről, szóval spoilerek jönnek, ha elolvasnád a könyveket!

Ennyit kaszálnak a szereplők a Szex és New York folytatásáért

Egyre kevésbé értjük, hogyan tudott erre bárki is (khm…Kim Cattrall) nemet mondani!

A Bridgerton ruháin végig titkos utalások voltak és te észre sem vetted!

Nem csoda, ha nem tűntek fel, nagyon okosan elrejtették őket!

Végre kiderült a Twilight legnagyobb rejtélye

Komolyan ennyi évet kellett várnunk erre?