Mit nézz péntek este a TV-ben?

Romantika és rettegés – nagyjából ez vár rád, ha a ma estédet a tévé előtt szeretnéd tölteni. Mutatjuk, melyek azok a filmek, amiket semmiféleképpen ne hagyj ki.

Mit nézz péntek este a TV-ben?

Moulin Rouge (Paramount Channel, 18:20) 

A Moulin Rouge az a tipikus film, amit soha nem lehet megunni. A magával ragadó zenék, valamint Satin és Christian tragikus szerelmének története minden alkalommal újra és újra elvarázsolja az embert. A két főszereplő, Nicole Kidman és Ewan McGregor duettjeitől garantáltan te is libabőrös leszel.

Legenda vagyok (Film+, 21:00) 

Will Smith 2007-es filmjének sajnos meglehetősen aktuális a sztorija. A Földön egy gyilkos vírus terjed, ami gyakorlatilag az egész emberiséget megfertőzte – kivéve a főszereplőt, a Smith által játszott Robert Neville-t. Neki kell felvennie a harcot a járvány által létrehozott új fajjal, miközben a saját vérének felhasználásával próbál ellenszert előállítani.

Szárnyas fejvadász 2049 (AXN, 21:55)

Ezen a pénteken egy kis Ryan Goslingra vágynál? Akkor ne hagyd ki ma este a Szárnyas fejvadász nyolcvanas évekbeli klasszikusának 2017-es folytatását. A Szárnyas fejvadász 2049 egyáltalán nem csak az eredeti film szerelmeseinek szóló nosztalgiaparádé, a rendkívül izgalmas és látványos filmet azok is biztosan élvezni fogják, aki nem látták az eredetit. Ráadásul a filmben olyan nagy nevek sorakoznak – természetes Ryan Gosling mellett – mint Harrison Ford, Jared Leto és Robin Wright.

Visszatérés a kék lagúnába (SuperTV2, 22:25)

A Visszatérés a kék lagúnába ikonikus első része után, természetesen nem maradhattunk folytatás nélkül. A második részben a gyönyörű Milla Jovovich és Brian Krause sodródik egy lakatlan trópusi szigetre, ahol az életben maradásért számos nehézséggel kell megküzdeniük. De a kalandok mellett azért jut idő a szerelemre is… Jó sok szerelmere. Ha tehát te is a reménytelen romantikus táborát gyarapítod, ezt a filmet ma este semmiféleképpen ne hagyd ki.

Kedvencek temetője (HBO, 23:45)

A nagy sikerű Stephen King regény 2019-es feldolgozásában kutya helyett egy zombimacska borzolja majd az idegeket. A sztori azzal kezdődik, hogy a Creed család túlhajszolt orvos apukája úgy dönt, hogy feleségével és két gyerekükkel a zsúfolt Bostonból egy Isten háta mögötti kisvárosba költöznek a szebb, jobb és boldogabb élet reményébe. A horrorfanok pedig már sejthetik, hogy egy ilyen kezdésnek bizony sosem lesz jó vége…

Még több

Programajánló