Ezek az újdonságok jönnek áprilisban a Netflixre

A Netflix gondoskodik róla, hogy ne unatkozz!

Ezek az újdonságok jönnek áprilisban a Netflixre

Ahogy minden hónapban, úgy most is kiposztolta a Netflix magyar oldala az Instagramra, hogy milyen premierekkel, újdonságokkal és folytatásokkal készültek neked áprilisra. Jó hír: ezekben a stresszes hetekben bátran fordulhatsz a streaming platform felé, mert extra szórakoztató produkciók érkeznek. 

Ma, azaz a bolondok napján rögtön egy feel-good műsor legújabb évada válik elérhetővé. Fogadjunk, hogy a karantén alatt te is többször megpróbálkoztál a sütögetéssel, de azért nem mindig sikerült a dolog úgy, ahogy azt  a neten kinézted, igaz? Az Ezt jól kisütöttük!-ben sorstársak küzdelmeit követheted nyomon, de nemcsak ezért szuper választás. Hanem azért is, mert tutira elfelejted arra a 20 percre, hogy épp milyen szörnyűségek zajlanak a világban!

Bár a Riverdale forgatása sajnos leállt, így az áprilist két árva részével kell kibírnod, azért ne aggódj, nem maradsz menő tinisorozat nélkül! Az Outer Banks egy vadiúj sori, ami egy csapat fiatalról szól, akik az észak-karolinai tengerparton élnek. Az egyik srác apjának nyoma veszett, az utána való kutatás után pedig egy nagy rakás pénzt zsákmányolnak be az amúgy szegény tinik. De milyen pénz ez, és mi köze van az eltűnt apához? Az Outer Banks ezt, meg egy csomó más rejtélyt mutat be a kamaszok szerelemmel, konfliktusokkal és kincsvadászattal teli nyara során.

Figyelemelterelésként már megnézted az összes kedvenc vígjátékod, úgyhogy kezdesz kifogyni a lehetőségekből, amivel humort csempészhetsz a napjaidba? Akkor csekkold az Ed Helms és Taraji P. Henson főszereplésével készült Coffee és Kareem című vígjátékot! Ebben a két sztár egy párt alakít, akiknek viszont nagyon nem nézi jó szemmel a kapcsolatát a nő fia, Kareem (Terrence Little Gardenhigh). Így a srác felbérel pár gengsztert, hogy megfenyegessék az amúgy rendőrként dolgozó nevelőapa-jelöltet. De persze minden rosszul sül el, így együtt kell kimászniuk a hatalmas parából, amit Kareem okozott.

Ezeken kívül is egy csomó menő produkció jön a Netflixre áprilisban (helló, Money Heist 4. évad!), a teljes listát itt csekkolhatod, csak ne felejts el lapozni:

Még több

Programajánló