Jön az első online tehetségkutató?

Úgy tűnik, Katy Perry nem veszíti el munkáját és otthonról zsűrizhet.

Jön az első online tehetségkutató?

A koronavírus-járvány kitörésekor már javában folytak az American Idol forgatásai, amit a helyzetre való tekintettel nyilván abbahagytak. Ám most kiderült, mégis folytatják a műsort, méghozzá az egész évadot megcsinálják még ebben az évben, csak egy kevéske változtatással. Pontosabban, valószínűleg nagyobb változtatásokkal.

Az American Idol műsorvezetője, Ryan Seacrest jelentette be mindezt a TMZ egy online adásában az otthonából. Pontos részleteket még nem árult el, annyit azonban elmondott, hogy a fejlett technológiának köszönhetően valószínűleg meg tudják oldani az élő felvételeket így is. Mint mondta, a lényeg úgyis csak az, hogy a nézők otthonaikban láthassák és élvezzék az énekesek előadását, amit a zsűri online is ugyanúgy tud majd értékelni.

Szóval még csak tippelgetni tudunk, de nagyon úgy néz ki, ez lesz az első igazán nagyszabású online tehetségkutató. Nyilván voltak már YouTube-os teheetségkutatók, ám eddig egy tévécsatorna sem készített még webkamerával ilyen típusú műsort.

Ezek szerint otthonról fog zsűrizni Katy Perry is, aki egyébként Orlando Bloommal várja első közös babáját. Ahogy saját nappalijából fogja vezetni a műsort Ryan Seacrest is, sőt a fellépő énekesek is mind otthonunkban adják majd elő dalaikat. Izgalmas, nem?

Még több

Programajánló