5 film, hogy szuperül teljen a péntek estéd

#MaradjOtthon és nézz ma este is tévét – különösen jó a felhozatal!

5 film, hogy szuperül teljen a péntek estéd

A magányos lovas (FILM+, 21:00)

A Karib-tenger kalózai alkotóinak köszönhetjük ezt az igazi amerikai westernfilmet, melyben Johnny Depp egy Jack Sparow-hoz hasonló különc figurát alakít. Most azonban nem a tengeren kalózkodik legénységével, hanem a vadnyugaton kíséri a törvény emberét, John Reidet.

Akéb sőnket – Nőj meg, teknős! (Duna Tv, 20:35)

Az agglegény Mr. Hoppy (Dustin Hoffman) életében két szenvedély van: a virágoskertje és egy titkos szerelem. Mr. Hoppy ugyanis fülig beleesett a mit sem sejtő özvegyasszonyba, Mrs. Silverbe (Judi Dench). A nőt viszont nem érdekli más, csakis a teknőse. Mr. Hoopy egy merész tervet eszel ki, hogy elnyerje szíve választottját… Vajon sikerrel jár?

Elvarázsolt kastély (Film Café, 21:00)

Egy kedves család, ahol az apa (Eddie Murphy) és az anya is ingatlanértékesítésből él, egy nap úgy döntenek, elmennek kirándulni. Ám, mielőtt útnak indulnának, érkezik egy telefonhívás azzal, hogy a környék legértékesebb ingatlanát, egy valódi kastélyt, a tulaj eladná. Így a család, a kísértetekről még mit sem sejtve érkezik meg a gyanúsan sápadt előkelőség otthonába.

A nemzet aranya (AXN, 21:55)

Egy maréknyi lelkes történész az amerikai függetlenségi háború kincseinek a nyomába ered. Néha még a törvénnyel is szembe kell szállniuk, de hősünk, Benjamin Franklin Gates (Nicholas Cage) biztos abban, hogy George Washington aranyat rejtett el és ehhez a térképet a Függetlenségi Nyilatkozat őrzi. Azonban nem csak Benjamin történészcsapata keresi megszállottan a kincset…

Pénznyelő (Film Mánia, 21:00)

Egy fiatal házaspár, Walter (Tom Hanks) és Anna (Shelley Long) új lakásba szeretne költözni, azonban álmaik otthonához nincs elég pénzük. A szerencse mégis melléjük áll és rettentő olcsón találnak egy gyönyörű házat, amire persze rögtön le is csapnak. Azonban abban a pillanatban, ahogy a pár beköltözik, a ház szinte a darabjaira kezd el szétesni.

Még több

Programajánló