5 film, hogy ne unatkozz a karanténban ma este

Csekkold le, miért érdemes bekapcsolni a tévét!

5 film, hogy ne unatkozz a karanténban ma este

Csillagok között (20:45, RTL Klub)

Joseph Cooper (Matthew McConoughey) volt NASA-pilóta, aki nem bírja tétlenül nézni, ahogy a Föld lassan elpusztul. Manapság a gazdaság a legfontosabb, ám lánya, a 10 éves Murphy-t csak a tudomány érdekli és biztos benne, hogy a házukban történő különleges jelenségekre van racionális magyarázat. Cooper megfejti a kódokat és így ráakad egy titkos NASA bázisra, ahol ajánlatot tesznek neki: örökre magára hagyja a családját és megmenti a Földet vagy velük együtt hal meg?

Az ötven első randi (18:50, TV2)

Henry (Adam Sandler) igazi Casanova Hawaii-on, ám egy nap találkozik a cuki Lucyval (Drew Barrymore). A lányról azonban kiderül, egy baleset miatt sérült a memóriája, így mindig csak az adott napra emlékszik. A srác ennek ellenére mindent megtesz, hogy működjön a kapcsolatuk. A lány apja ezt nem nézi túl jó szemmel, fél, hogy a srác csak ki akarja használni Lucyt…

A dzsungel könyve (18:55, VIASAT3)

2016-ban végre kijött A dzsungel könyve élőszereplős verziója, amiben a kis Neel Sethi alakítja Mauglit, a kisfiút, akik farkasok neveltek. Sir Kán, a félelmetes tigris azonban ki nem állhatja őt, hiszen az emberek korábban egy életre megsebesítették. A gyereken akar bosszút állni, ám ezt Maugli hű társai, Balu és Bagira nem fogják hagyni.

Átejtve (21:00, Super TV2)

Leonardo egy önelégült, gazdag, mexikói üzletember, aki felveszi a luxushajója takarítására a szingli anyukát, Kate-et (Anna Faris). Egy vita miatt azonban igazságtalanul kirúgja a nőt és ki sem fizetni. Még ezen a napon a nagy partizás közepette a fickó átesik a korláton és a tengerparton ébred súlyos emlékezetkieséssel. Kórházba viszik, ahol Kate látogatja meg elsőként. Azt mondja neki, ő a felesége és haza kell jönnie, hogy eltartsa őket. Leonardo igyekszik jól dolgozni, de látszólag semmihez sem ért. Vajon meddig tarthatják titokban előtte, ki is ő valójában?

Liza, a rókatündér (20:05, FilmMania)

Liza (Balsai Móni), a csinos és szerény ápolónő 12 éve gondoskodik a japán nagykövet özvegyéről, mindeközben pedig az igaziról ábrándozik. Szülinapi kimenőjén elhatározza, bármi áron, de megtalálja élete szerelmét. Valahogy azonban minden pasival balul sülnek el a dolgok, ezért Liza elkezdi azt hinni, ő a japán mesékből ismert elátkozott rókatündér. De sikerülhet megtörnie az átkot?

Még több

Programajánló