Idén te is ott lehetsz a Met-gálán!

Sosem hittük volna, hogy ezt mondjuk, de talán van előnye is a koronavírusnak…

Idén te is ott lehetsz a Met-gálán!

A koronavírus járvány már március elején sorra halasztásra vagy épp törlésre kényszerítette az éves rendezvények szervezőit, ám sokáig úgy tűnt, hogy a Met-gála kitart. A múzeum sajtófőnöke majdnem egy hónappal ezelőtt még azt nyilatkozta, hogy mindenképp megtartják az év divateseményét, sőt, épp nagyban készülődnek az estére.

Aztán végül ők is megadták magukat a COVID-19-nek, hiszen gyakorlatilag nem is volt más választásuk, és elhalasztották a gálát. De azért ne szomorkodj, született megoldás arra, hogy az eredeti időpontban (május 4-én) mégse maradjon divat nélkül a világ: online szervezik meg a bált!

„Bár az idei hivatalos Met-gálát beláthatatlan időre elhalasztották, a High Fashion Twitter Met-gála részlege ünnepélyesen bejelenti, hogy mi online megtartjuk az eseményt. A COVID-19 miatti szorongást figyelembe véve ezt tartjuk a legjobb döntésnek. Reméljük, tudunk némi örömet és egységet hozni a divatrajongók számára”– írta ki a High Fashion Twitter (azaz a divatfanokból álló közösség a neten) hivatalos oldala.

Az online Met-gála megvalósítását úgy képzelték el, hogy mindenki feltölt majd magáról képeket, amiken az idei téma (aminek a címe ezúttal Ameddig a divat tart volt) szerinti ruhákban pózolnak. Az esten te is részt vehetsz, íme a meghívód:

Te részt veszel az online Met-gálán?

Még több

Programajánló