Most te is megtudhatod, hogyan jött létre Baby Yoda

Erről nem akarsz lemaradni!

Most te is megtudhatod, hogyan jött létre Baby Yoda

Odáig voltál Baby Yodáért, meg a mémekért, ezért megnézted a The Mandaloriant, amit szintén imádtál? Sajnos még nem a második évadról hoztunk új infókat (októberben érkezik), de hasonlóan szuper hírünk van: beleshetsz a Star Wars-sorozat kulisszái mögé!

A Disney+-ra ugyanis május 4-én felkerül majd a Disney Gallery: The Mandalorian címre hallgató 8 részes dokumentumsori, ami megmutatja, hogyan készült az új kedvenc Star Wars-produkciód. Mindegyik epizód a The Mandalorian egy-egy különböző részletét mutatja be interjúkon, eddig nem látott felvételeken és egy kerekasztal beszélgetésen keresztül, amit a sori producere, Jon Favreau vezet majd.

via GIPHY

A dokusorozat tényleg mindenre ki fog térni. Szó lesz többek között arról, hogyan építették bele az első élőszereplős Star Wars-sorozatba George Lucas örökségét, miként születtek meg a karakterek, hogyan kapcsolódik mindez a nagyobb SW-univerzumhoz, és hogyan hozták létre mindenki kedvencét, Baby Yodát.

Képzeld, a cuki kis zöld lény valójában egy bábfigura. De a forgatás során a készítőkben többször is felmerült, hogy bábozás helyett inkább berajzolják CGI-jal Mando baba spanját. Ettől a neves német rendező, Werner Herzog (ő alakította a megbízót néhány epizódban) tántorította el őket: nemes egyszerűséggel gyávának nevezte a sorozat döntéshozóit.

Ilyen, és ehhez hasonló fun factekkel lesz tele a The Mandalorianről szóló sori. Ezek alapján megéri csekkolni, nem igaz?

via GIPHY

Még több

Programajánló