Ezért lesz érdemes ma bekapcsolni a tévét

Kikapcsolódnál? Ülj le a tévé elé, mert szuper programok várnak!

Ezért lesz érdemes ma bekapcsolni a tévét

Egy újabb hétvége, amit otthon töltesz. Ha már az összes sorozatot megnézted Netflxen, nyugodtan kapcsold be a tévét, tudod, mint a régi időkben. Már csak azért is, mert ezen a szombaton elég szuper filmek lesznek, amikkel tökéletesen el tudod ütni az időt. Akár egy közös, videó chates filmnézés keretei közt is.

Made in Karantén (RTL Klub – 20:00)

Bár ez nem film, de valószínűleg jól fogsz szórakozni az RTL új, a helyzethez igazodó tehetségkutatóján, amiben Gáspár Laci, ByeAlex, Szabó Győző és Sztarenki Dóra zsűriznek, az indulók pedig otthonaikban mutatják meg produkcióikat, amiért akár egymillió forintot is nyerhetnek az adás végén.

22 Jump Street – A túlkoros osztag (TV2 – 22:45)

Ki ne akarna most csak nevetni és semmi másra nem gondolni? Pont ezért jó döntés most megnézni Channing Tatum és Jonah Hill akcióvígjátékának második részét, amiben Jenko és Schmidt miután lebuktattak egy iskolai drogbandát, most egy egyetemen indulnak hasonló akcióra.

Jégvarázs (Cool – 21:00)

Ki mondta, hogy a Disney-hercegnők csak kislányoknak valók? Na ugye! Akkor szombat este kilenctől már énekelheted is hangosan a tévé előtt, hogy Legyen hó! Tudjuk, hogy Anna, Elsa és Olaf kalandjainak folytatását nemrég megnézted a moziban a barátnőkkel, szóval itt az idő felidézni az első rész történéseit is.

Sully – Csoda a Hudson folyón (RTL II – 21:00)

Valószínűleg emélkszel arra, amikor tizenegy évvel ezelőtt, 2009-ben meghibásádott egy repülő New Yorkban, a kiváló pilóta, Chesley “Sully” Sullenberger pedig úgy mentette meg 155 utasa életét, hogy a repülőt a város folyójának, a Hudsonnak a vizére tette le. És bár hősként ünnepelte mindenki, vizsgálat is indult ellene. Erről szól a Sully című film, aminek főszerepét Tom Hanks játssza el.

Terhes társaság (Sony Movie Channel – 21:00)

Sírnál a nevetéstől? Akkor muszáj megnézned, ahogy Peter Highman (Robert Downey Jr.) szenved Ethan Tremblaybe (Zach Galifianakis) mellett, miközben próbál hazajutni terhes feleségéhez, hogy ott lehessen a szülésnél. Miután letiltják őket az összs repülőjáratról, közös autóval indulnak útjukra, ami alatt eszelős kalandok várnak rájuk.

Még több

Programajánló