5 film péntek estére, hogy ne teljen unalmasan az estéd

A szórakozás garantált!

5 film péntek estére, hogy ne teljen unalmasan az estéd

Amerika Kapitány: Polgárháború (Viasat 3 – 21:00)

Steve Rogers (Chris Evans) az új Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberek védelméről. Azonban egyre nagyobb a politikai nyomás rajtuk, hiszen nő az igény arra, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, mely figyeli minden lépésüket. A csapat kettéválik, az egyik csoport élén Amerika Kapitány áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie. A másik banda élén Tony Star (Rober Downey Jr.), aki az irányítást támogatja.

Kész katasztrófa (Super Tv2 – 22:20)

Amy Schumer stand-upos filmje egy kicsit olyan, mintha a saját életéről szólna. A szintén Amy főhősnő ugyanis nagy kanállal falja az életet, sosem tervez hosszú kapcsolatot, tehát éli a szinglik nagyszerű életét. Ám egy szexi sportorvosnak sikerül szinte azonnal levennie őt a lábáról, amitől Amy teljesen beparázik.

A csempész (Cinemax – 21:40)

Ed Stone (Clint Eastwood) egy veterán katona, akinek se családja, se pénze, még a virágüzlete is becsődöl. Így elfogad egy elsőre egyszerűnek tűnő munkát, amihez csak vezetnie kell. Ám kiderül, hogy akit szállítania kell majd, az nem más, mint a mexikói drogkartell egyik vezére.

Faterok motoron (Film Now – 20:00)

Az öregedő baráti társaságnak már teljesen elege van a munkából. Így Doug (Tim Allen), Woody (John Travolta), Bobby (Martin Lawrence) és Dudley (William H. Macy) elhatározzák, hogy nekivágnak az országútnak, és keresztülmotorozzák Amerikát.

Asterix az Olimpián (Film Cafe – 21:00)

Asterix (Gérard Depardieu) és Obelix az ókori olimpiai játékokra mennek, hogy megküzdjenek a rómaiakkal. A gall Alafolix herceg ugyanis szerelmes lett a gyönyörű görög hercegnőbe, csakhogy ugyanebbe a hercegnőbe szerelmes Cézár fia, Brutus is. Kettőjük között vérre menő versengés alakul ki. Vajon ki nyeri el végül a hercegnő kezét?

Még több

Programajánló