5 virtuális Harry Potter túra, ami kiszakít a mugli világból

Ezeket minden fannak meg kell ismernie!

5 virtuális Harry Potter túra, ami kiszakít a mugli világból

Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure

Az első túra, amit minden karanténban ragadt Harry Potter fannak látnia kell, a Tiltott Rengetegbe és Hagrid birodalmába kalauzol el. A videó egy tematikus parkban készült, szóval, ha vége ennek az egésznek, akár élőben is megnézheted a varázslatos helyszínt. Addig viszont tedd ki nagyban a tévére és add át magad a mágiának!

Harry Potter And The Escape From Gringotts

Az a típusú rajongó vagy, aki az ijesztő dolgokért van teljesen odáig? Akkor ez a kaland neked való, hiszen itt a varázsvilág legfélelmetesebb teremtményei tűnnek fel, ráadásul a világ legijesztőbb alagútjaiban… Nézd meg, ha kedvet kaptál egy kis borzongáshoz!

Harry Potter And The Forbidden Journey

Fogadjunk, hogy 11 évesen te is epekedve vártad, hogy végre megérkezzen a bagoly a leveleddel, amiben az áll, felvettek a Roxfortba. Ha akkor csalódás ért, most kárpótolhatod magad egy kicsit, ezen a virtuális túrán ugyanis a varázssuliban járhatsz körbe. Nagyon izgi, hiszen minden tantermet, lépcsőfordulót, sőt még az udvart is meglesheted.

Interactive Wand Magic In Diagon Alley And Hogsmeade

Magával ragadott annak idején a gondolat, hogy milyen lenne, ha a tiéd lehetne a Tekergők Térképe? Nem vagy ezzel egyedül, éppen ezért született meg ez a túra. Ebben a 15 perces videóban Roxmorts-ba juthatsz el a varázstérkép segítségével.

Hogwarts Express

Örökké a 9 és ¾-ik vágányt keresed a pályaudvarokon, de még sosem találtad meg? Ne csüggedj, inkább szállj fel erre a virtuális Roxfort Express-re ráadásul otthon, a kanapédról. Nem semmi élményben lesz részed, ezt garantáljuk!

Még több

Programajánló