Ezekért a filmekért érdemes bekapcsolni ma este a tévét

Most hétvégén is érdemes leülni a tévé elé, és a szombat estét a kanapén tölteni.

Ezekért a filmekért érdemes bekapcsolni ma este a tévét

Mivel a kijárási korlátozások még mindig érvényben vannak, sok programlehetőséged nem maradt a szombat estékre azon túl, hogy filmeket nézel. Ha nincs kedved a programfüzetet böngészni, örülhetsz, mert kiválasztottuk neked a legjobb filmeket.

Csak szex és más semmi (21:55 RTL Klub)

Jól látszik már rajta, hogy tizenöt évvel ezelőtt, 2005-ben készült, de még mindig szórakoztató ez a magyar film, amiben Dóra, vagyis Schell Judit próbál magának pasit szerezni, csak azért, hogy gyereke lehessen. Aztán nyilván egy donornál több lesz a vége.

Központi hírszerzés (19:55 TV2)

Olyan ez a film, mintha keveredne egy osztálytalálkozós vígjáték egy akciófilmmel, a sztori ugyanis az, hogy az osztály egykori lúzeréből menő CIA ügynök lesz, az egykori nagymenőből viszont uncsi könyvelől, ez a két ember pedig egy extrém ügybe keveredik, lövöldözéssel, kémkedéssel és mindenféle konspirációval fűszerezve. Csak annyit mondunk, hogy Dwayne Johnson és Kevin Hart, te meg ülsz is le a tévé elé!

Álmatlanság (22:20 TV2)

Szerepel benne Gabrielle Union és Jamie Foxx is, már csak ezért is érdemes megnézni. Na meg azért, mert tele van izgalommal. A sztori szerint a két főszereplő kap egy fülest, és egy nagy drogüzlet során ellopnak rengeteg kábítószert, azt viszon nem tudják, hogy az üzletet eredetileg Las Vegas legnagyobb drogbárója bonyolította volna le. Ezért nyilván súlyosan megfizetnek, méghozzá azzal, hogy egyikük 16 éves fiát elrabolják. Közben a belső elhárítás is noymozni kezd ellenük, a drog pedig eltűnik.

Rossz anyák (21:00 SuperTV2)

Ugye nem kell bemutatni ezt a filmet? Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn és rengeteg nevetés. Amy (Mila Kunis) egy nap rájön, hogy elege van a ráháruló feladatokból és a túlbuzgó anyukákból, ezért két barátnőjével együtt úgy döntenek, inkább buliba folytják bánatukat. Ezzel visszatérnek a partizós egyetemi évek az alkohollal és junkfooddal teli éjszakák, na meg a problémák.

Két hét múlva örökké (21:00 Sony Movie Channel)

És ha az eddigiek nem tetszettek, akkor itt egy igazi romkom Hugh Granttel és Sandra Bullockkal. Grant egy ingatlanfejlesztő vállalatnál dolgozik, ahol minden nővel kikezd, akiket aztán testvérének kell ezek után kirúgnia. A testvér ezek után válaszút elé állítja: alkalmaznia kell egy komoly ügyvédnőt, akivel nem kezd ki, vagy elveszti a részvényeit. És ekkor érkezik Sandra Bullock…

Még több

Programajánló