5 film, hogy vasárnap este se unatkozz a karanténban

Válaszd ki, mit nézel ma este!

5 film, hogy vasárnap este se unatkozz a karanténban

Egy kis szívesség (RTL II, 23:00)

Stephanie (Anna Kendrick) egy magányos, megözvegyült, kisvárosi anyuka, akinek az élete fenekestül felfordul, amikor a szuper menő, munkamániás, dögös anyuka, Emily (Blake LIvely) összebarátkozik vele. Emily ugyanis egy nap azzal hívja fel Steph-et, hogy kérne tőle egy kis szívességet… Ez azonban mindent összezavar, ráadásul borzalmas titkok látnak napvilágot. Emily rejtélyes módon eltűnik, Stephanie pedig eszeveszett nyomozásba kezd, hogy kiderítse, mi áll a háttérben.

Női szervek (Super TV2, 21:00)

Sarah Ashburn (Sandra Bullcok) és Shannon Mullins (Melissa McCarthy) egyaránt munkamániás, magányos rendőrnők, akiket nem a megnyerő modorukról ismernek a kollégáik. A helyzetet nehezíti, hogy Sarah FBI-ügynök, míg Shannon egy kőkemény, utcán nevelkedett, mocskosszájú bostoni rendőr. Amikor Sarah el akar venni egy ügyet Shannontól, utóbbi ezt nem hagyja, ekkor rájönnek, ha le akarják kapcsolni a környék könyörtelen drogbáróját, össze kell fogniuk.

Préda (HBO, 20:00)

Egy hatalmas hurrikán éri el Floridát, emiatt az emberek kénytelenek elhagyni az otthonaikat. Haley azonban aggódik, édesapja ugyanis nem veszi fel a telefont. A veszély ellenére hazamegy, ekkor beigazolódik a gyanúja: az apukája súlyosan megsérült a házuk alagsorában. A lány mindenáron meg akarja menteni, de az emelkedő vízszint és a megjelenő hatalmas aligátorok miatt úgy tűnik, esélyük sincs a túlélésre.

Minden végzet nehéz (SONY Movie, 21:00)

Harry (Jack Nicholson) kora ellenére is igazi javíthatatlan playboy, akinél aranyszabály, hogy soha nem randizik 30-nál idősebb nővel. Éppen új barátnőjével, Marinnal (Amanda Peet) múlatják az időt, amikor a pasi szívinfarktust kap. Orvosa (Keanu Reeves) a barátnő, Marin édesanyjára Ericára (Diane Keaton) bízza, úgy gondolja, nála jó helye lesz a felépülése alatt. Erica elvált, sikeres drámaíró, aki furcsa érzéseket vált ki a szívtipró Harryből…

Apollo 13 (AMC, 19:25)

50 évvel ezelőtt, 1970. április 11-én az Apollo 13 elindult a világűrbe, a rajta utazó űrhajósok feladata: leszállni a Holdon. Már majdnem elérték céljukat, amikor egy hiba következtében eltűnik az oxigén, a hajó irányíthatatlanná válik, nincs energia. „Houston, baj van!” – hangzik a híres üzenet, amit ekkor a Föld kap a három asztronautától. A tét innentől nem más, mint az életben maradás.

Még több

Programajánló