Ez lesz az 5 legjobb film szombat este a tévében

Kuckózz be és nézz filmet! Mutatjuk a lehetőségeket!

Ez lesz az 5 legjobb film szombat este a tévében

Csábítunk és védünk (TV2, 19:55)

Cooper (Reese Witherspoon) egy pedáns és precíz rendőrnő, aki azt a feladatot kapja, hogy védelmezze egy drogbáró feleségét, Daniellát (Sofía Vergara), aki arra készül, hogy tanúvallomást tesz a férfi ellen. A munka nem könnyű, a párosnak egész Texason át kell menekülnie, a rosszfiúk pedig állandóan a nyomukban vannak. Ha mindez nem lenne elég, nem igazán jönnek ki egymással…

Aludj csak, én álmodom (VIASAT3, 23:30)

Lucy (Sandra Bullcok) hiába szép lány, nagyon magányos. A metróban dolgozik, egyetlen öröme egy helyes srác, aki mindennap elmegy mellette. Egy napon a fiú, Peter a metró elé esik, ám a lány megmenti az életét. Szerelem ez második látásra! Peter kómába esik, Lucy pedig meglátogatja a kórházban. A nővérke ekkor a beteg barátnőjeként mutatja be őt, a család pedig azonnal befogadja őt. Mivel mindig erre vágyott, képtelen elárulni az igazságot.

Gettómilliomos (Prime, 18:45)

India. Legyen ön is milliomos! A 18 éves Jamal Malik (Dev Patel) egy lépésre van a 20 millió rúpiás főnyereménytől… A műsorvezetőnek azonban ez nem tetszik, a játék végén rendőrök érkeznek a fiúért, azt mondják csalt. Miközben próbálja megvédeni az igazát, kibontakozik nem mindennapi élettörténete, tele tragédiákkal, könnyekkel, fájdalommal.

Rossz anyák karácsonya (RTL II, 21:00)

A legrosszabb anyák, Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) újabb bonyodalmakba kerülnek, amikor kiderül, karácsonykor mindegyikük anyukája meglátogatja őket. A nagymamák egyike sem egyszerű eset, van köztük olyan, aki betegesen ragaszkodó, akad, aki súlyosan tökéletességmániás és mindent kritizál, és persze olyan is, aki soha nem törődött igazán a gyermekével. Hogy mi lesz ebből..?

Aquaman (HBO2, 23:10)

Atlantiszt hercegnője, Atlanna (Nicole Kidman) beleszeret egy emberbe, a világítótorony őrébe, és születik egy fiuk is, Arthur (Jason Momoa). A tenger népe azonban elragadja a hercegnőt családjától, így az apa egyedül marad fiával. Évekkel később kiderül, Arthur Atlantisz jogos örököse, noha időközben született egy öccse, anyja második fia, aki nem éppen így gondolja. A félvér Arthurnak harcolnia kell, útja során pedig a gyönyörű Mera (Amber Heard) segíti.

Még több

Programajánló