6 Disney-folytatás, amiről nem is tudtad, hogy létezik

Ideje update-elned a Disney-tudásod!

6 Disney-folytatás, amiről nem is tudtad, hogy létezik

Aladdin és a tolvajok fejedelme

Az Aladdinnak nem egy, hanem két folytatása is kijött VHS-n még a 90-es években. A második, Jaffar visszatérését feldolgozó részről talán még hallottál, de a harmadik is megvan? Ez képzeld, Aladdin és Jázmin esküvőjéről szól, amit megtorpedóz Cassim és a 40 rabló. A tolvajfejedelemről kiderül, hogy ő Aladdin apja, a fiú pedig mindent elkövet, hogy visszatérítse őt a jó útra. Az Ali Baba és a negyven rabló történetét feldolgozó film az utolsó felvonása Aladdinék sztorijának.

A szépség és a szörnyeteg 2. – Varázslatos karácsony

Ha már unod a szokásos karácsonyi filmes kínálatot, ideje egy újat felvenni a repertoárba! A szépség és a szörnyeteg 2 ugyanis az ünnepek alatt játszódik. Viszont még mielőtt azt hinnéd, Belle és Adam herceg csodás, közös életébe nyerhetsz bepillantást, el kell keserítenünk: a sztori időpontja még jóval a happy end előtt helyezkedik el. Azt a montázst bontják ki jobban, amikor Belle, még a Szörny foglyaként egyre jobban megismeri őt. Plusz, az is kiderül, hogy lett Adam hercegből Szörny!

A kis hableány 2. – A tenger visszavár

Tudtad, hogy Arielnek és Eric hercegnek gyereke születik? Bizony, egy kislánya, akit Melodynak kereszteltek, és minden vágya, hogy megtudja, milyen sellőnek lenni. Ezt viszont a lány szülei eddig titokban tartották előtt, mivel az óceán még mindig nem elég biztonságos: Ursula helyét átvette a nővére, Morgana. Persze Melody pont olyan, mint az anyja, így semmi nem tántoríthatja el attól, hogy felfedezze a számára ismeretlen világot.

Az oroszlánkirály  3. – Hakuna Matata

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy Az oroszlánkirály 2.  – Simba büszkesége című mesét elcsípted egyszer-kétszer gyerekkorodban. De mi a szitu a harmadik felvonással? Bizony, volt egy ilyen is: ebben az első rész sztoriját mesélik el újra úgy, hogy most Timon és Pumbaa lesznek a főszereplők. Meglepően ötletes az egész kivitelezése, egy csomó kikacsintással megfűszerezve!

Pán Péter – Visszatérés Sohaországba

A Pán Péter folytatása szintén az újabb generációról szól. Ezúttal a már felnőtt Wendy lánya, Jane kerül a középpontba, aki a második világháború kezdetén már nem hisz a mesékben (elég dark, nem?). Egészen addig, amíg Hook kapitány el nem rabolja, hogy elvigye Sohaországba. (Ez sem kevésbé dark…) Itt találkozik Pán Péterrel, akivel összefog, hogy szembeszálljon a kalózzal.

Hamupipőke 3. – Elvarázsolt múlt

Hamupipőke eredeti sztorija ott ért véget, hogy rátalál álmai hercegére. Egy rövid kis jelenetben még azt is megmutatják, hogy összeházasodtak, ezt fejti ki bővebben a második rész…ezt talán még láttad is. Viszont létezik egy harmadik folytatás is, amiben egy kis laza időutazás van! A Hamupipőke 3 ugyanis visszacsinálja a hercegnő happy endjét, és újra szegény lánnyá változtatja. Hamupipőkének pedig meg kell törnie a gonosz átkot, hogy újra visszatérhessen a palotába.

Még több

Programajánló