Megérkezett a 13 okom volt első hivatalos előzetese

Azonnal látnod kell!

Megérkezett a 13 okom volt első hivatalos előzetese

Két héttel ezelőtt kiderült, mikorra várható a 13 okom volt negyedik, egyben befejező évada. Fogadjunk, hogy azóta a június 5. már gyakorlatilag bekarikázva figyel a naptáradban! Ha már alig várod, hogy elteljen ez a maradék kis idő a sorozat fináléjának premieréig, akkor csekkold az első, hivatalos trailert! Ez már nemcsak a csapat utolsó napjait mutatja be civilként, hanem rendesen belemászik a várható sztoriba.

Spoiler, ha netán nem láttad volna az előző évadot: az utolsó epizódok arra fognak fókuszálni, miért lett Monty a bűnbak Bryce halálában. Mert, mint ahogy arra emlékezhetsz, a korábbi részekben Clay és a többiek sikeresen bemártották a fiút Bryce gyilkosaként, hogy megvédjék az igazi tettest és bűntársát: Alexet és Jessicát. Bár Monty eleve nem volt ártatlan, sajnos a bűntett időpontjára neki volt egy titkos alibije, a pasija, Winston.

És mivel Montyt a harmadik szezon sokkoló befejezésében megölték a börtönben, Winston most átiratkozik a Liberty Gimibe, és nyomozásba kezd. Ez az a cselekményszál visszatekintésekben és hallucinációkban visszahozza Bryce-t és Montyt is, de rajtuk kívül nagyon nagy hangsúly lesz Clayen és az ő mentális állapotán. Az előzetesben például az új terapeutája is feltűnik!

Itt meg tudod nézni a magyar nyelvű trailert:

Hogy tetszik az első pillantás az új évadra?

Még több

Programajánló