Újraindulnak a kedvenc sorozataid forgatásai

Végre!

Újraindulnak a kedvenc sorozataid forgatásai

Mint ahogy azt te is tudod, Hollywood teljesen leállította a forgatásokat a COVID-19 járvány miatt, és mindenkinek otthon kellett maradnia. Az most egy dolog, hogy a karantén mit tett mondjuk a kedvenc sztárpárjaid kapcsolatával, vagy hogy jó pár film bemutatója elmaradt, mivel hamarosan mindez már tényleg a múlté lesz: újraindul ugyanis az élet Hollywoodban is!

A Hollywood Reporter szerint Kalifornia állam kormányzója, Gavin Newsom bejelentette, hogy megint elkezdődhetnek a forgatások. Ezt június 12-étől tervezi, ha a megye egészségügyi szakértői is rámondták az áment. Persze a munka csak extra óvintézkedések mellett indulhat el:

„Annak érdekében, hogy csökkentsük a COVID-19 terjedését, a produkcióknak, a színészeknek, a stábnak és a filmipar többi dolgozójának be kell tartaniuk az biztonsági protokollt, amiben a szakszervezet és a management megegyezett. Ezeket tovább szigoríthatják a megye egészségügyi szakemberei– olvasható a kormányzó közleményében.

Hogy pontosan milyen óvintézkedésekről van szó, az még nem teljesen ismert, de az biztos, hogy kihatnak majd a kedvenc sorozataidra. Az például tuti, hogy a szexjelenetek forgatását mostantól korlátozni fogják, így a Riverdale ötödik évadában lehet, hogy csökkenni fog az egy epizódra jutó szexizések száma.

A sorikészítők közül egyébként Tyler Perry színész, és az ő Atlanta nevű stúdiója volt az első, aki benyújtatta a koronavírus elleni védekezés tervezetét. Eszerint a színészeket tesztelni fogják, mielőtt megérkeznek a forgatásra, és indulás előtt 16 teljes napig karanténban kell maradniuk. Magángéppel szállítják őket, majd landolás után jöhet egy COVID-teszt.

Még több

Programajánló